سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نسیم ادبی:

«تجربه‌ای عجیب و متفاوت» در فیلم «ضابط»

نسیم ادبی، بازیگر فیلم «ضابط»، درباره تجربه‌ای «عجیب و متفاوت» در ساخت این اثر سینمایی صحبت کرد و از عشق و فداکاری جمع تیم در مقابل چالش‌های مالی گفت.

نسیم ادبی
به گزارش خبرگزاری موج

، نسیم ادبی، بازیگر نقش اصلی زن در فیلم سینمایی «ضابط»، در گفت‌وگویی ویژه از تجربه‌ای «عجیب و متفاوت» در فرآیند تولید این اثر سینمایی سخن گفت. او با بیان اینکه حضور در این پروژه را با جان‌ودل پذیرفته، تاکید کرد: «ایده اثر و نظرات کارگردان برایم بسیار ارزشمند بود و از بودن در این اثر خوشحالم.»

سعید هاشمی، یکی دیگر از تهیه‌کنندگان فیلم، ضمن تشکر از حضور مخاطبان در این فیلم و توجه دوباره به سینما در روزهای سخت، گفت: «در روزهای جنگ، سؤال در ذهنمان بود که آیا دوباره می‌توانیم با حال خوب در برابر پرده نقره‌ای قرار بگیریم؛ و خداوند خواسته ما را اجابت کرد.»

کوشا دهقان، تهیه‌کننده دیگر، نیز بر توانمندی‌های رضا سخایی، کارگردان این اثر، تأکید کرد و افزود: «امیدوارم آثار او روزبه‌روز بهتر شوند و از کار و تجربیاتش لذت ببریم.»

رضا سخایی در ادامه، درباره ویژگی‌های فیلم «ضابط» و فرآیند ساخت آن، گفت: «پیرامون ساخت این اثر، از پاییز ۹۶ تا تکمیل در سال جاری، زحمت زیادی کشیده‌ایم. فیلم درباره زنی مظلوم و معصوم است که در جامعه مشکلات زیادی تحمل می‌کند.» او افزود: «در شب ساخت، با یک خانم چادری مواجه شدم که در مسیرش خواسته بود مرا به مقصد برساند و از آن سفر، قصه‌ای جذاب برای ساخت فیلم بیرون آمد.»

کارگردان فیلم تاکید کرد: «این فیلم بر اساس سازوکار سینمای هنر و تجربه ساخته شده و تلاش کردیم روایت گر بخش آسیب‌پذیر و مظلوم زنان باشیم. با مشکلات مالی زیادی مواجه شدیم، حتی یکی از دوستان دستمزد نویسندگی‌اش را برای این اثر قرض داد و فیلم با کمک خدا ساخته شد. هر نقصی در اثر هست، به‌حساب من گذاشته شود نه گروه حرفه‌ای ساخت.»

نسیم ادبی در پایان درباره نقش خود و نگرشش نسبت به این پروژه، گفت: «این اثر برای من هم تجربه‌ای عجیب و متفاوت بود؛ با عشق و اعتقاد به کار کنار کارگردان ایستادم و از زحمات چندساله او قدردانی می‌کنم.»

حسن زاهدی، صدابردار باسابقه سینمای ایران، نیز از دلایل ادامه مسیر و همکاری با فیلم «ضابط» گفت و اظهار داشت: «در کنار رضا سخایی، بیش از ۵۰ سال است که به حرفه سینما عشق می‌ورزم و او بی‌دلیل به من بدهکار نیست.»

فیلم «ضابط» به کارگردانی رضا سخایی، تهیه‌کنندگی سعید هاشمی و کوشا دهقان، با بازی نسیم ادبی، شهرزاد صانع، رضا سخایی و سیامک صفری، از روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت در گروه سینمایی «هنرو تجربه» اکران می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه