سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

منتقدان جشنواره فیلم لندن ۲۰۲۶ برندگان خود را شناخت

فیلم «یک نبرد پس از دیگری» ساخته پل توماس اندرسن با کسب چهار جایزه از جمله بهترین فیلم سال، به برنده بی‌چون‌وچرای جوایز منتقدان فیلم لندن ۲۰۲۶ تبدیل شد.

منتقدان جشنواره فیلم لندن ۲۰۲۶ برندگان خود را شناخت
به گزارش خبرگزاری موج

، فیلم «یک نبرد پس از دیگری» ساخته پل توماس اندرسن، جوایز منتقدان فیلم لندن را گرفت و چهار جایزه از جمله بهترین فیلم سال را از آن خود کرد.

پل توماس اندرسن نیز دو جایزه مهم کارگردان سال و فیلمنامه‌نویس سال را برای این فیلم دریافت کرد. همچنین شان پن جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای ایفای نقش یک افسر فاسد نظامی در این فیلم به دست آورد.

فیلم «پیلیون»، نخستین اثر بلند سینمایی هنری لایتون، تنها فیلمی بود که بیش از یک جایزه کسب کرد. این فیلم دو جایزه بهترین فیلم بریتانیایی/ایرلندی سال و فیلمساز نوظهور بریتانیایی/ایرلندی را برای لایتون به همراه داشت.

در بخش بازیگری، جسی باکلی جایزه بهترین بازیگر زن سال را برای ایفای نقش اگنس شکسپیر در فیلم «همنت» دریافت کرد و تیموتی شالامی نیز بازیگر مرد سال برای بازی در نقش مارتی ماوزر در فیلم «مارتی سوپریم» شد. 

امی مدیگان، بازیگر باسابقه، جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای نقش گلادیس در فیلم ترسناک «سلاح‌ها» به دست آورد.

در سایر بخش‌ها، جاش اوکانر عنوان بازیگر بریتانیایی/ایرلندی سال را کسب کرد، رابرت آرامایو جایزه بازیگر نوظهور سال را گرفت و الفی ویلیامز، بازیگر فیلم «۲۸ سال بعد»، به‌عنوان بازیگر جوان بریتانیایی/ایرلندی سال معرفی شد.

در بخش جوایز افتخاری، گی‌یرمو دل‌تورو جایزه دیلیس پاول را برای دستاورد برجسته در سینما را دریافت کرد و سینتیا اریوو نیز برنده جایزه درک مالکوم برای نوآوری شد.

برندگان این دوره توسط ۲۰۷ عضو بخش فیلم انجمن منتقدان، قدیمی‌ترین نهاد منتقدان سینمایی بریتانیا، انتخاب شدند. شرط حضور فیلم‌ها این بود که بین اواسط فوریه ۲۰۲۵ تا اواسط فوریه ۲۰۲۶ در سینماهای بریتانیا یا پلتفرم‌های مهم اکران شده یا برنامه اکران داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه