English

انیمیشن «ژولیت و شاه» از فردا اکران سینمایی می‌شود

اکران عمومی انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه»، از فردا ۱۷ دی‌ در بیش از ۱۷۰ سینما در سراسر کشور آغاز می‌شود.

انیمیشن ژولیت و شاه
به گزارش خبرگزاری موج

​، « ژولیت و شاه » به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر محصول استودیو هورخش، یک انیمیشن موزیکال در ژانر کمدی-عاشقانه است که با نگاهی متفاوت به تاریخ، داستان بازیگر زنی فرانسوی را روایت می‌کند که به دعوت ناصرالدین‌شاه قاجار برای اجرای نمایش «رومئو و ژولیت» به ایران می‌آید؛ دعوتی که به ماجرایی غیرمنتظره و پرچالش تبدیل می‌شود.

این اثر پس از ۶ سال تولید و طی مسیری طولانی در جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی، به اکران عمومی رسیده و تاکنون در ۱۴ جشنواره بین‌المللی حضور داشته و موفق به کسب ۶ جایزه شده است.

اشکان رهگذر نویسنده و کارگردان «ژولیت و شاه» در آستانه اکران این فیلم گفت: «فریم به فریم این فیلم با عشق ساخته شده است. «ژولیت و شاه» حاصل تلاش صدها هنرمند در طول ۶ سال است. نمی‌توانم انتظار داشته باشم در چنین شرایطی مردمم به دیدن فیلمی کمدی موزیکال در رابطه با تاریخ فرهنگی ما بروند؛ مگر چه اهمیتی دارد؟ اما می‌توانم قول بدهم در ساخت هر ۲ فیلم، عاشقانه به ایران فکر کردم و در ساخت فیلم‌های بعدی‌ام چنین خواهم کرد.»اقه‌مندان می‌توانند «ژولیت و شاه» را از فردا، چهارشنبه ۱۷ دی در سینماهای سراسر کشور تماشا کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه