عیادت مدیرکل هنرهای نمایشی از هادی مرزبان در بیمارستان تهران

رضا مردانی مدیرکل هنرهای نمایشی و وحید فخرموسوی دبیر جشنواره تئاتر فجر با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از هادی مرزبان، پیشکسوت تئاتر و کارگردان شناخته‌شده عرصه هنرهای نمایشی، عیادت کردند.

هادی مرزبانی
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا مردانی همراه با وحید فخرموسوی با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از هادی مرزبان هنرمند پیشکسوت و نام آور عرصه تئاتر عیادت کردند.

در این ملاقات که همسر مرزبان، بانوی هنرمند فرزانه کابلی نیز حضور داشت، آخرین وضعیت جسمانی و روند درمانی استاد مرزبان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اظهار امیدواری نسبت به بهبود هر چه سریع‌تر استاد مرزبان بر ضرورت حفظ و گرامیداشت جایگاه والای پیشکسوتان تاکید و برای او آرزوی سلامتی و بهبودی کرد.

براساس این گزارش، هادی مرزبان هنرمند پیشکسوت تئاتر از چند روز پیش به دلیل بیماری در یکی از بیمارستان‌های تهران تحت عمل جراحی قرار گرفته و اکنون دوری نقاهت را سپری می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه