English

درخشش فیلم ایرانی «میان رویا و امید» در جوایز جنبی جشنواره وایادولید شدند

جشنواره بین‌المللی فیلم وایادولید اسپانیا (SEMINCI) در هفتادمین دوره خود با اعلام دو برنده مشترک برای جایزه اصلی گندم طلایی به کار خود پایان داد.

جشنواره بین‌المللی فیلم وایادولید اسپانیا
به گزارش خبرگزاری موج

، هفتادمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم وایادولید اسپانیا که از ۲ تا ۱۰ آبان (۲۴ اکتبر تا اول نوامبر) برگزار شد، با معرفی برندگان خود به کار خود پایان داد.

جایزه اصلی گندم طلایی بهترین فیلم، به طور مشترک به دو اثر از دو قاره مختلف رسید: «مغز متفکر» از آمریکا و «ماژلان» از فیلیپین، که هر دو به بررسی لایه‌های فلسفی و انسانی در قالب‌های متفاوت سینمای مستقل پرداخته‌اند.

فیلم «دوست ساکت» ساخته ایلدیکو انیدی توانست جایزه گندم نقره‌ای و جایزه گندم سبز برای نگاه امیدبخش به بحران‌های جهانی را کسب کند؛ در همین حال، جایزه کارگردانی به دو فیلم‌ساز آرژانتینی، ازکیل سالیناس و رامیرو سونسینی، برای فیلم شاعرانه «شب در حال محو شدن است» تعلق گرفت.

در بخش بازیگری، اوا ویکتور برای فیلم «متاسفم، عزیزم» و هری ملینگ برای فیلم «پیلیون» جوایز اصلی را دریافت کردند.

همچنین جایزه ویژه داوران به گروه بازیگران غیرحرفه‌ای فیلم «لیونل» اهدا شد که نقش اعضای یک خانواده واقعی را ایفا کرده‌اند.

در زمینه فنی، کریستوفر بلاولت جایزه بهترین فیلم‌برداری را برای «مغز متفکر» و فرناندو فرانکو و بگونیا آروستیگی جایزه بهترین فیلمنامه را برای فیلم «زیرزمینی» به دست آوردند.

هیأت داوران فیپرشی فیلم «دو دادستان» از سرگئی لوزنیتسا را شایسته عنوان بهترین فیلم جشنواره دانست و در بخش انتخاب تماشاگران، فیلم «همنت» از کلوئه ژائو بیشترین رأی مردمی را از آن خود کرد.

در میان موفقیت‌های جنبی جشنواره فیلم ، فرنوش صمدی سینماگر ایرانی با فیلم «میان رویا و امید» توانست یکی از جوایز فرعی این رویداد سینمایی را کسب کند و حضور سینمای ایران را در بخش بین‌الملل پررنگ سازد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه