تعطیلی یکروزه پنج نمایش در مجموعه تئاتر شهر به مناسبت وفات حضرت معصومه (س)
مجموعه تئاتر شهر با احترام به مناسبت وفات حضرت معصومه (س)، برنامهریزی خود را برای روزهای ۱۰ و ۱۱ مهر تغییر داد تا فضای فرهنگی کشور با حالوهوای عزاداری هماهنگ شود.

، بهمناسبت سالروز وفات حضرت معصومه (س)، مجموعه تئاتر شهر اعلام کرد که پنج اثر نمایشی در روز پنجشنبه دهم مهرماه ۱۴۰۴ اجرا نمیشوند.
طبق اطلاعرسانی روابط عمومی این مجموعه، نمایش «رامسس دوم» به کارگردانی رضا گوران در تالار اصلی، «سنگ بست» اثر محمدمهدی خاتمی در تالار چهارسو، «یا عیسی مسیح بیچاره شدیم» به کارگردانی مسعود موسوی در تالار قشقایی، «اتاق زبان» اثر حسن معینی در تالار سایه و «عالیجناب ام یک» به کارگردانی مهتاب عسگری در کارگاه نمایش، همگی یک روز تعطیل خواهند بود.
برنامه تعطیلی محدود به روز پنجشنبه نیست و روز جمعه یازدهم مهرماه نیز دو نمایش «من و خاله جانم» به کارگردانی رویا کاکاخانی در تالار قشقایی و «مترونوم» به کارگردانی امیرسلطان احمدی در تالار سایه، به صحنه نخواهند رفت. سایر آثار نمایشی مجموعه طبق برنامه معمول اجرا خواهند شد.
این تغییرات بخشی از رویکرد فرهنگی–مذهبی تئاتر شهر در هماهنگی با مناسبتهای ملی و مذهبی است.
مسئولان امیدوارند با وجود تغییرات تقویمی، ارتباط تماشاگران با آثار و هنرمندان حفظ شود و اجرای آثار در روزهای بعد با استقبال عمومی همراه گردد.
ارسال نظر