تعطیلی دو روزه اجراهای تئاتر سراسر کشور در ایام اربعین حسینی
اداره کل هنرهای نمایشی اعلام کرد اجرای نمایشها در سراسر کشور از اذان مغرب روز چهارشنبه ۲۲ مرداد تا پایان روز پنجشنبه ۲۳ مرداد به مناسبت اربعین حسینی متوقف میشود و تنها نمایشهای مذهبی در این ایام طبق روال ادامه خواهند داشت.

، اداره کل هنرهای نمایشی با استناد به اعلام شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش، برنامه اجرایی تمامی سالنهای تئاتر کشور را برای روزهای چهارشنبه ۲۲ مرداد و پنجشنبه ۲۳ مرداد، همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی (ع)، متوقف کرد.
بر اساس این تصمیم، از اذان مغرب چهارشنبه تا پایان روز پنجشنبه، هیچ نمایشی جز آثار مذهبی و مناسبتی روی صحنه نخواهد رفت. این اقدام با هدف احترام به آیینهای عزاداری امام حسین (ع) و فراهم آوردن فرصت برای حضور هنرمندان و علاقهمندان تئاتر در مراسم ویژه اربعین اتخاذ شده است.
برنامه اجراهای تئاتر از روز جمعه ۲۴ مرداد بدون محدودیت ادامه پیدا خواهد کرد.
ارسال نظر