سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

اکبر عبدی به تلویزیون برمی‌گردد

تصویربرداری سریال کمدی «سبزواران» به کارگردانی هدایت هاشمی و علی عامل هاشمی با وجود هم‌زمانی با حملات رژیم صهیونیستی ادامه یافته و طبق برنامه این سریال پاییز ۱۴۰۳ روانه آنتن تلویزیون خواهد شد.

اکبر عبدی
به گزارش خبرگزاری موج

، تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «سبزواران» به تهیه‌کنندگی مرتضی رزاق کریمی و سفارش سیمافیلم از ابتدای خردادماه آغاز شد. این سریال ۲۶ قسمتی با ژانر طنز و کمدی، با وجود هم‌زمانی با حملات رژیم صهیونیستی ، بدون تعطیلی و وقفه، روند تولید خود را ادامه داده است.

به گفته‌ی تهیه‌کننده این سریال، گروه تولید و بازیگران با همراهی صمیمانه تلاش کردند تا پروژه طبق زمان‌بندی به آنتن پاییز تلویزیون برسد.

اکبر عبدی، بازیگر نام‌آشنای تلویزیون و سینما، پس از مدت‌ها غیبت با حضور در این مجموعه بار دیگر به قاب تلویزیون بازمی‌گردد. سریال «سبزواران» همچنین میزبان چهره‌هایی همچون هدایت هاشمی، علی عامل هاشمی، امیر غفارمنش، سیروس همتی، بهراد خرازی و جمعی از بازیگران دیگر است.

تصویربرداری این مجموعه در شهرهای تهران، سبزوار، نیشابور و مشهد انجام می‌شود. حضور بازیگران کودک، از جمله جانا هاشمی، آسا و سام شریعت‌زاده نیز از نقاط قوت این سریال عنوان شده است.

داستان سریال «سبزواران» درباره تلاش قهرمانان قدیمی هندبال شهر سبزوار برای تکرار یک مسابقه خاطره‌انگیز با تیم ملی پاکستان است؛ روایتی شیرین و نشاط‌آور از امید و همدلی.

عوامل اصلی تولید سریال شامل هدایت هاشمی و علی عامل هاشمی به عنوان نویسنده و کارگردان، عبد عبدی نسب (مدیر فیلمبرداری)، نازنین مفخم (تدوین)، ظهیر پیرهادی (مدیر تولید)، محمد کفاشیان (طراح صحنه)، محمود بیاتی (طراح لباس)، سید جلال موسوی (طراح گریم) و جمعی دیگر از عوامل حرفه‌ای سینما و تلویزیون هستند.

«سبزواران» به تهیه‌کنندگی مرتضی رزاق کریمی و با همکاری سیمافیلم، امید دارد با فضایی مفرح و خانوادگی، مخاطبان تلویزیون را در پاییز امسال همراه خود کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه