English

سریال‌های قدیمی به تلویزیون بازمی‌گردند

با وجود اطلاع‌رسانی درباره سریال‌های جدید آماده پخش، در هفته‌های اخیر چهار سریال تکراری روی آنتن شبکه‌های اصلی سیما رفته است که بخشی از این تغییر کنداکتور، به فضای خاص کشور برمی‌گردد.

سریال‌های قدیمی به تلویزیون بازمی‌گردند
به گزارش خبرگزاری موج

، در حالی که طی ماه‌های گذشته پخش سریال ‌های تکراری شبانه در شبکه‌های اصلی سیما به حداقل رسیده بود، در هفته‌های اخیر و پس از شرایط ویژه جنگ، بار دیگر پای این آثار به باکس اصلی سریال در شبکه‌ها باز شده است.

بازپخش مجموعه تلویزیونی «عاشورا» درباره شهیدان مهدی و حمید باکری و رشادت‌های لشکر ۳۱ عاشورا در حالی از شب گذشته هشتم تیرماه در باکس اصلی سریال شبکه یک سیما آغاز شده که این شبکه از تابستان ۱۴۰۳ مجموعه تکراری در جدول پخش قرار نداده بود.

در شبکه دو سیما نیز مجموعه ۱۲ قسمتی «سیمرغ» محصول سال ۱۳۷۱ که به زندگی شهیدان احمد کشوری و علی‌اکبر شیرودی دو خلبان شاخص هوانیروز در جریان دفاع مقدس می‌پردازد، از ۲۶ خردادماه مصادف با روز سوم تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان روی آنتن رفت و تا جمعه ـ ۶ تیرماه ـ روی آنتن قرار داشت.

شبکه سه سیما هم که طی چند سال اخیر به ندرت دست به پخش مجموعه‌های داستانی تکراری زده بود، از مدتی پیش با قرار دادن دو سریال تکراری پی‌درپی در جدول پخش، این روند را در پیش گرفت. این شبکه در هفته پیش از شروع جنگ، مجموعه «لیسانسه‌ها» را در باکس دوم سریال قرار داد که پیش از سریال اصلی پخش می‌شد. این در حالی است که پیش از این شبکه سه سیما حتی برای باکس دوم سریال نیز به پخش مجموعه‌های خارجی جدید می‌پرداخت.

از نخستین شب آغاز جنگ تحمیلی رژیم اشغالگر قدس علیه کشورمان، مجموعه کمدی «لیسانسه‌ها» از جدول پخش خارج شد و جای خود را به درام تاریخی «نجلا» داد که با سوژه‌ای مرتبط با پیاده‌روی اربعین، تا ۴ تیرماه روی آنتن رفت.

همه آنچه گفته شد، در حالی است که طی ماه‌های گذشته، اخبار متعددی درباره پر بودن دست رسانه ملی برای پخش سریال جدید و مشخص بودن فهرست سریال‌های سیمافیلم تا پایان سال ۱۴۰۴ منتشر شده است. در نیمه فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مهدی نقویان رییس سیمافیلم در این زمینه گفته بود: آنتن سیمافیلم تا پایان سال ۱۴۰۴ پر شده و برای ۱۴۰۵ نیز وضعیت حدود ۷۰ درصد سریال‌هایی که روی آنتن خواهند رفت، روشن شده است.

حال علت پخش سریال‌های تکراری در تلویزیون، با وجود اطلاع‌رسانی قبلی درباره آمادگی سریال‌های جدید، بیش از همه اذهان را به سمت شرایط ویژه کشور در ایام جنگ ۱۲ روزه می‌برد که در عین توجیه‌پذیری، با توجه به تاکید کارشناسان حوزه‌های مختلف مبنی بر نیاز مردم در این ایام به سرگرمی و نشاط ملی، تغییر رویکرد در این زمینه را ضروری می‌نمایاند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه