سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

کلینت ایستوود ۹۵ ساله، باز هم پشت دوربین!

در حالی که کلینت ایستوود وارد نود و پنجمین سال زندگی‌اش شد، اعلام کرد که پروژه تازه‌ای را کلید زده و باز هم قصد خداحافظی از سینما را ندارد؛ افسانه هالیوود ثابت کرد سن فقط یک عدد است.

کلینت ایستوود
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از ورلد آف ریل، کلینت ایستوود که امروز (۳۱ ماه می) ۹۵ ساله می‌شود، قصد ندارد سرعتش را کم ‌کند. بسیاری انتظار داشتند که «ژوری شماره ۲» فیلمی که سال پیش توسط این کارگردان ساخته شد، پایان کار او باشد، اما همان زمان هم شنیده می شد که او دارد روی پروژه‌ای پرشور کار می‌کند و حتی از مدتی پیش گفته می‌شد بازیگران آن هم مشخص شده‌اند.

ایستوود حالا در مصاحبه با یک رسانه اتریشی تأیید کرده که قصد ندارد متوقف شود و گفته است: دلیلی ندارد که آدم با افزایش سن بهتر نشود. او افزوده که هنوز انرژی و تجربه لازم برای ادامه کار را دارد. هستند افرادی که با رسیدن به یک سن خاص دست از کار خود می‌کشند، اما من یکی از آنها نیستم.

طبق گزارش‌ها، ایستوود در حال حاضر در مرحله پیش تولید یک فیلم جدید است که هنوز درباره عنوان، بازیگران یا استودیوی منتشر کنده آن خبری منتشر نشده است، اما از آنجا که او خیلی سریع کار می کند هیچ بعید نیست که فیلم تا اواخر سال ۲۰۲۵ به نمایش درآید.

سال پیش بارها نقل شده که ایستوود با «داور شماره ۲» آن پروژه آخری که بتواند با آن با سر بالا به غروب برود را یافته است و از آن به عنوان «آخرین فیلم» ایستوود یاد می‌شد.

در حالی که بهترین فیلم‌های ایستوود در مقام کارگردان هنوز فیلم‌هایی چون «نابخشوده»، «رودخانه میستیک»، «گرن تورینو»، «جوزی ولز یاغی»، «سوار رنگ‌پریده»، «ولگرد دشت‌های مرتفع»، «بچه جایگزین»، «پل‌های مدیسون کانتی» و «عزیز میلیون دلاری» بودند، اما «داور شماره ۲» جدیدترین فیلم وی هم فیلمی کاملا تماشایی بود. فیلم‌هایی چون «مول» و «ریچارد جول» محصول ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیز آثار قابل توجهی در مجموعه آثار وی بودند.

ایستوود یک کارنامه پرو پیمان دارد و در حالی که در فاصله سال‌های ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۷ فقط به عنوان بازیگر کار می‌کرد، به عنوان کارگردان با «نابخشوده» (۱۹۹۲) اسکار بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را دریافت کرد و سال ۲۰۰۳ برای «رودخانه میستیک» با حضور بازیگرانی چون شان پن و تیم رابینز که جوایزی از جمله اسکار برای این فیلم مهم دریافت کردند، خود او نیز نامزد بهترین کارگردانی شد. وی سال بعد با فیلم «عزیز میلیون دلاری» برای بار دوم، اسکار بهترین کارگردانی و بهترین فیلم را کسب ‌کرد.

وی با «نامه‌هایی از ایوجیما» در جوایز اسکار نامزد ۴ جایزه از جمله بهترین فیلم و کارگردانی شد، هر چند آن را به «رفتگان» مارتین اسکورسیزی باخت.

وی سال ۲۰۰۸ برای «بچه جایگزین» و «گرن تورینو» جایزه دست‌آورد یک عمر را به دست آورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه