سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رئیس رسانه ملی در دیدار با نخبگان:

نخبگان، مدیران آینده کشور هستند

رئیس سازمان صداوسیما در دیدار صمیمانه با جمعی از نخبگان علمی، بر اهمیت حضور این قشر در مسیر پیشبرد اهداف رسانه ملی و حل مسائل کلان کشور تأکید کرد.

رئیس رسانه ملی
به گزارش خبرگزاری موج

، پیمان جبلی در این نشست که سه‌شنبه ۲۱ اسفندماه در سالن ابن‌سینای مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، خطاب به نخبگان گفت: رسانه ملی تلاش می‌کند به خوبی به وظیفه خود در قبال نخبگان عمل کند تا شاهد آینده درخشان کشور باشیم.

وی در ادامه ابراز امیداوری کرد تعامل رسانه ملی و نخبگان نقطه‌ عطفی در استمرار توجه به علم و دانش در مسیر تحول صداوسیما باشد.

رئیس رسانه ملی همچنین از تغییر نگاه صداوسیما در حوزه‌های مختلف از جمله عملکرد، سازوکار و محتوا بر مبنای سند تحول گفت و از تقویت تعامل با نخبگان در این مسیر خبر داد. جبلی تاکید کرد رسانه ملی نیز در سه محور اساسی شامل استفاده از پیشنهادات و نظارت بدیع نخبگان، جذب آن‌ها در این سازمان و برنامه‌سازی درباره نخبگان، همکاری حداکثری با بنیاد ملی نخبگان را در نظر دارد.

رئیس رسانه ملی همچنین با اشاره به تولیدات رسانه ملی درباره نخبگان، از انعکاس دستاوردهای این قشر در تمامی‌بخش‌های خبری به عنوان یک دستور العمل ثابت گفت و از مجموعه نمایشی «ذهن زیبا» که این شب‌ها با محوریت زندگی دکتر حسین بهاروند ، دانشمندی که در قید حیات است پخش می‌شود، نام برد.

حجت‌الاسلام سعید کرمی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان نیز با اشاره به پیگیری‌های رهبر معظم انقلاب در حمایت از نخبگان، افزود: ایشان همواره تأکید کرده‌اند که مسئولان کشور پای صحبت و درددل نخبگان بنشینند. ماحصل این تعامل، برد‌برد است و هم برای نخبگان و هم برای مسئولان کشور آورده دارد. نخبگان قطعاً در ساختن آینده کشور ایفاگر نقش‌های اصلی هستند و اگر حین تحصیل در تعامل با مسئولان، واقعیت‌های کشور را بشناسند، تنها در فضای انتزاعی پژوهش نمی‌کنند، بلکه به دنبال حل مسائل کلان کشور خواهند بود.

در این دیدار، نخبگان علمی از نقش کلیدی رسانه ملی در آگاهی‌بخشی، هدایت جامعه به سوی توسعه‌، مددرسانی به حل چالش‌های کشور، معرفی دستاوردهای نخبگان و الگوسازی از این چهره‌ها برای نوجوانان گفتند.

مهمانان این نشست که از دانشجویان و اساتید نخبه و المپیادی بودند، خواستار تولید محتوای آموزشی و علمی و استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در بخش‌های مختلف رسانه شدند و بر لزوم اطلاع‌رسانی صحیح درباره مسیرهای علمی موجود در کشور، استفاده از نخبگان در برنامه‌ها، پرداختن به موضوعات حقوقی، پزشکی و اقتصادی و دوری از شبه‌علم در رسانه، تأکید کردند.

علیرضا شریفی (معاون توسعه و فناوری رسانه)، فرشید بهجت‌محمدی (رئیس مرکز راهبری فناوری اطلاعات و هوشمندسازی)، محسن شاکری‌نژاد (رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما)، شهاب اسفندیاری (رئیس دانشگاه صداوسیما)، محی‌الدین مرادی (مدیرکل تحقیقات و جهاد خودکفایی) و حسین قرایی (مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما) از چهره‌های حاضر در این نشست بودند.

در پایان نشست، رئیس صداوسیما بر امضای تفاهم‌نامه‌ای میان رسانه ملی و بنیاد ملی نخبگان در جهت افزایش همکاری‌ها، در آینده نزدیک خبر داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه