سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

کلینت ایستوود در ۹۴ سالگی به فکر ساخت فیلم بعدی است

به نقل از ورلد آف ریل، برخلاف اخباری که پیشتر منتشر شده، «هیئت منصفه شماره ۲» قرار نیست آخرین فیلم کلینت ایستوود باشد و او در حال حاضر در فکر ساخت فیلم بعدی‌اش است.

کلینت ایستوود در ۹۴ سالگی
به گزارش خبرگزاری موج

، منبعی نزدیک به کلینت ایستوود می‌گوید: او معتاد به کار و در حال بررسی فیلمنامه‌ها برای ساخت فیلم احتمالی بعدی است. همچنین گفته شده ساخت این فیلم جدید خیلی برایش خوشایند بوده و او می‌خواهد به راهش ادامه دهد.

به این ترتیب - صرف نظر از مسایل مربوط به سلامتی - پس از نمایش «هیئت منصفه شماره ۲» در انستیتو فیلم آمریکا در ماه اکتبر، احتمالا اخبار مربوط به فیلم بعدی منتشر خواهد شد.

این منبع داخلی گفته احتمالا فیلم بعدی آخرین باری خواهد بود که ایستوود ۹۴ ساله دوباره پشت دوربین برمی‌گردد.

سال پیش هالیوود ریپورتر ادعا کرد که ایستوود با «هیئت منصفه شماره ۲» به عنوان آخرین پروژه که به نوعی فیلمی در اوج است، به سمت غروب آفتاب می‌رود.

تریلر فیلم «هیئت منصفه شماره ۲» که دیروز منتشر شد، امید فیلمی خوب را می داد.

در حالی که انستیتو فیلم آمریکا در فهرست فیلم‌های امسال خود از فیلم «هیئت منصفه شماره ۲» به عنون فیلمی ۱۵۷ دقیقه‌ای یاد کرده، اما در یک فهرست دیگر گفته شده این فیلم ۱۱۳ دقیقه‌ است.

اگر «هیئت منصفه شماره ۲» ۱۵۷ دقیقه باشد، دومین فیلم طولانی خواهد بود که ایستوود تا به حال کارگردانی کرده و هنوز ۴ دقیقه کمتر از «پرنده» محصول ۱۹۸۸ خواهد بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه