سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مستندساز ایتالیایی:

تجربه من از جشنواره «سینماحقیقت» خارق‌العاده بود

جان‌فرانکو رزی، مستندساز ایتالیایی به «سینماحقیقت» پیام داد: تجربه من از جشنواره «سینماحقیقت» خارق‌العاده بود. آثار منتخب، متنوع و قوی بودند و طیف وسیعی از دیدگاه‌های جهانی را در بر می‌گرفتند.

جان‌فرانکو رزی مستند ساز
به گزارش خبرگزاری موج

، جان‌فرانکو رزی تهیه‌کننده و کارگردان ایتالیایی در پیامی به تیم برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران « سینماحقیقت »، با اشاره به خاطره فراموش‌نشدنی حضور در ایران و این رویداد، «سینماحقیقت» را جشنواره‌ای گرم و به یادماندنی دانست.

جان‌فرانکو رزی، خرس طلایی برلین، را با فیلم «آتش در دریا» به دست آورد و با مستند «زیر سطح دریا» موفق به دریافت جایزه از جشنواره ونیز شد.

در دهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» در بخش مرور سینمای مستند ایتالیا سه فیلم جان‌فرانکو رُزی به نام‌های «آتش در دریا»، «زیر سطح دریا» و «ال‌سیکاریو اتاق ۱۶۴‌» روی پرده رفت. او داور بخش فیلم‌های بلند بین‌الملل یازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بود و کارگاه هم برگزار کرد.

در آستانه برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»، این فیلمساز پیامی به تیم برگزاری جشنواره نوشته، در این پیام آمده است: «متاسفم که نمی‌توانم امسال در جشنواره فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» شرکت کنم، فیلم جدیدم هنوز آماده نشده و درگیر آن هستم. هرچند که مایلم قدردانی خود و خاطرات خوبم را از زمانی که با فیلم «آتش در دریا» به ایران آمدم و افتخار شرکت در جشنواره را به دست آوردم، با شما به اشتراک بگذارم.

تجربه من از جشنواره «سینماحقیقت» خارق‌العاده بود. آثار منتخب، متنوع و قوی بودند و طیف وسیعی از دیدگاه‌های جهانی را در بر می‌گرفتند. جلسات تامل‌برانگیز بعد از نمایش فیلم‌ها که ارتباطی قوی میان فیلم‌سازان و مخاطبان شکل می‌داد، تجربه‌ای غنی و به طور ویژه برای من لذت بخش بود. سازماندهی و برگزاری جشنواره و محیط گرم و دوستانه آن، جشنواره «سینماحقیقت» را به رویدادی فراموش‌‎نشدنی تبدیل کرد. من هنوز مشتاقانه به دنبال فرصتی هستم تا دوباره به عنوان مهمان در جشنواره حضور پیدا کنم، امیدوارم در آینده، بعد از تکمیل پروژه جدیدم در «سینماحقیقت» شرکت کنم. باز هم از شما برای تلاشتان در گردآوری چنین جامعه پویایی از فیلمسازان و علاقه مندان به سینما، سپاسگزارم. جان‌فرانکو رزی»

هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» به دبیری محمد حمیدی مقدم آذر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه