سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

فرمانده انتظامی شهرستان همدان؛

کشف ۶ دستگاه خودروی سرقتی در همدان

فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: در راستای تداوم اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پیشگیری از وقوع سرقت، کارکنان انتظامی شهرستان و یگان امداد با بکارگیری امکانات موجود و شگردهای پلیسی، در سه روز گذشته ۲۸ سارق را دستگیر کردند.

خورو سرقتی

به گزارش خبرگزاری موج همدان، سرهنگ هادی نجفی صالح فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: در راستای تداوم اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و پیشگیری از وقوع سرقت، کارکنان انتظامی شهرستان و یگان امداد با بکارگیری امکانات موجود و شگردهای پلیسی، در سه روز گذشته ۲۸ سارق را دستگیر کردند.

سرهنگ هادی نجفی صالح افزود: در اجرای این طرح ۶ دستگاه خودروی سرقتی، پنج فقره سرقت داخل خودرو، ۴ فقره سرقت اماکن دولتی، سه فقره اماکن خصوصی و چهار فقره سایر سرقت ها کشف شد.

سرهنگ نجفی صالح با اشاره به این که متهمان با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند، بر همکاری و ارتباط مداوم شهروندان با پلیس از طریق شماره تلفن ۱۱۰ تاکید کرد.

به گفته وی، همچنین در راستای تداوم اجرای این طرح و پاکسازی نقاط آلوده شهری و روستایی در همدان، شناسایی و دستگیری عوامل تهیه و توزیع موادمخدر در دستور کار قرار گرفت. 

سرهنگ نجفی صالح افزود: در این راستا ماموران پاسگاه قهاوند، سه متهم را دستگیر و یک کیلو و ۱۹ گرم ماده مخدر هروئین را نیز کشف و ضبط کردند.

 فرمانده انتظامی شهرستان رزن گفت: در راستای برخورد با سارقان و افزایش احساس امنیت، طرح برخورد با سارقان در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

سرهنگ "مظاهر علیجانی" افزود: در این راستا ماموران کلانتری ۱۱ با انجام اقدامات اطلاعاتی و استفاده از شگردهای خاص پلیسی، محل اختفای ۲ سارق اماکن خصوصی را شناسایی و آنها را دستگیر شدند.

وی ادامه داد: همچنین در عملیات دیگری یک سارق موتورسیکلت توسط ماموران پلیس آگاهی شهرستان دستگیر شد که هر سه متهم تحویل مرجع قضایی شدند.


کشف یک میلیون و ۵۰۰ هزار نخ سیگارت و قطعات لوازم برقی در همدان

رییس پلیس امنیت اقتصادی استان همدان از کشف مقادیری سیگارت و دستگاه قطعات لوازم برقی قاچاق به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال در شهر همدان خبر داد و گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی با تشدید اقدامات کنترلی، حین کنترل خودروهای عبوری در مسیرهای مواصلاتی به یک دستگاه خودرو کامیون مشکوک شدند.

سرهنگ "مجتبی محمدی" افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو یک میلیون و ۵۰۰ هزار نخ سیگارت و ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه قطعات لوازم برقی قاچاق را کشف کردند.

این مقام انتظامی گفت: در این خصوص ۲ نفر دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر