سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

علی اسکندری:

۱۲۰ نفر در دوره های آموزشی بورس ثبت نام کردند

مدیر بورس منطقه ای همدان با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی در بورس منطقه ای همدان و معاملات انجام شده در خرداد ماه از ایجاد ۲۷۳ کد معاملاتی جدید در بورس خبر داد.

بورس منطقه‌ای همدان 2

به گزارش خبرگزاری موج همدان، علی اسکندری، مدیر بورس منطقه ای همدان در گفتگو با موج ضمن اشاره به  273 کد معاملاتی جدید و حضور ۱۲۰ نفر در دوره های آموزشی بورس، اظهار داشت: خرداد ماه ۱۳۹۸، تعداد ۳۹۰ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۱۴۷ سهم متعلق به ۵۱۶ شرکت به ارزش ۱۳۷۷ میلیارد و ۸۴۴ میلیون و ۹۷۹ هزار و ۴۳۱ ریال در تالار بورس منطقه ­ای استان همدان دادوستد شد که ۵۱ درصد آن مربوط به خرید سهام و ۴۹ درصد مربوط به فروش سهام بوده است.

 

 ۲۷۳ کد معاملاتی جدید در بورس منطقه ای همدان ایجاد شد

بر این اساس و با توجه به ۱۸ روز کاری فعالیت تالار بورس منطقه ­ای استان همدان در این ماه، متوسط ارزش دادوستد، روزانه ۷۶ میلیارد و ۵۴۶ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۳۰۲ ریال بوده که نسبت به اردیبهشت­ ماه، ۹ درصد افزایش داشته­ است.

همچنین در این ماه، ۲۷۳ کد معاملاتی جدید ایجاد گردید. دراین ماه شرکت­ های گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی، بانک تجارت و پلی پروپیلن جم به ترتیب بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

 

برگزاری دوره های آموزشی بورس

همچنین بورس منطقه ای همدان در راستای آشنایی عموم شهروندان با نحوه سرمایه‌گذاری در بورس، اقدام به برگزاری دوره ­های آموزشی، کارگاه ­های آموزشی و فراهم کردن امکان بازدید از تالار کرده است که در خرداد ماه ۷۰ نفر در دوره ­های آموزشی بورس همدان شرکت کردند و ۵۰ نفر نیز در کارگاه های آموزشی بورس حضور یافتند.  

   شایان ذکر است، شاخص کل بورس در پایان خرداد ماه معادل ۲۳۴,۸۷۹ واحد بود که نسبت به ماه گذشته، ۱۹,۷۸۸ واحد افزایش یافت. شاخص کل فرابورس نیز با ۳۳۴ واحد افزایش به ۲,۹۷۸ واحد رسید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر