سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

حسین فضلی؛

۷ صندوق خرد زنان روستایی در همدان تشکیل شده است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان از تشکیل ۷ صندوق خرد زنان روستایی در شهرستان همدان خبر داد.

روستا زنان

به گزارش خبرگزاری موج همدان، حسین فضلی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در حاشیه دوره آموزشی کشت سبزی در منزل که در روستای ابروی شهرستان همدان برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به ایجاد ۷ صندوق خرد زنان روستایی در ۷ روستای این شهرستان، تصریح کرد: ۲۷۰ نفر در این صندوق‌ها عضو یت دارند که تا کنون ۱۴۰ میلیون تومان تسهیلات به این صندوق‌ها داده شده است.

 

مشارکت زنان روستایی و تشکیل صندوق خرد زنان روستایی

وی هدف اصلی تشکیل صندوق خرد زنان روستایی را فعال کردن مشارکت زنان روستایی در چرخه تولید است، افزود: زنان روستایی از چرخه تولید فاصله گرفتند که این صندوق‌ها با هدف فعالسازی مشارکت زنان روستایی ایجاد و راه‌اندازی شده است.

فضلی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تا کنون 10 مجوز برای احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس در این شهرستان صادر شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان با تأکید براینکه تولیدمحصول سالم و امنیت غذایی از دغدغه همه مردم جامعه است، ادامه داد: جهاد کشاورزی با مشارکت مرکز بهداشت به زنان روستایی درباره استفاده و کشت سبزیجات در باغچه و گلخانه‌های کوچک مقیاس آموزش می‌دهد.

فضلی از تولید 35 تن سبزی در این شهرستان خبرداد و گفت: روزانه 70 تن  سبزی در همدان مصرف می‌شود که  فقط 35 تن آن در استان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه در همدان روزانه 70 تن سبزی مصرف می‎شود، عنوان کرد: 35 تن از این سبزی در استان تولید می‌شود و ماقی از سایر استانها وارد می‌شود که این کسری باید از طریق کشت سبزی در مقیاس های کوچک جبران شود تا محصولی سالم به دست مردم برسد. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان در حاشیه دوره آموزشی کشت سبزی در منزل که در روستای ابروی شهرستان همدان برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به ایجاد ۷ صندوق خرد زنان روستایی در 7 روستای این شهرستان، تصریح کرد: 270 نفر در این صندوق‌ها عضو یت دارند که تا کنون 140 میلیون تومان تسهیلات به این صندوق‌ها داده شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر