سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بهرام نیا:

۱۳ میلیارد تومان برای شبکه‌گذاری فاضلاب نهاوند هزینه شده است

حسن بهرام نیا پیش از ظهر دوشنبه در جمع شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن نهاوند گفت: در مدت ۳ سال اخیر تاکنون ۱۳ میلیارد تومان برای توسعه و شبکه‌گذاری فاضلاب نهاوند هزینه شده است.

بهرام نیا

به گزارش خبرگزاری موج همدان، حسن بهرام نیا پیش از ظهر دوشنبه در جمع شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن نهاوند با اشاره دشمنی‌های آمریکا با ایران اسلامی، گفت: امروز همان مردمی که روزی آمریکا به آن‌ها حکومت می‌کرد خود آقای خود و آقای جهان هستند و الگویی برای ترویج فرهنگ مقاومت شده‌اند و آثار مثبت این تفکر و روحیه انقلابی ایران در عراق و سوریه قابل‌مشاهده است.

بهرام نیا با تأکید بر اینکه امروز آمریکا عصبانی است و باید از عصبانیت خود بمیرد، خاطرنشان کرد: علیرغم وجود محدودیت‌ها و سختی ها امروز در کشور و به‌تبع آن در شهرستان نهاوند شاهد پیشرفت‌هایی هستیم که با دوران قبل از انقلاب قابل‌مقایسه نیست.

وی با اشاره به اینکه شهرستان نهاوند در چند سال گذشته در مقام مقایسه با شهرستان‌های استان و سایر نقاط کشور دارای محدودیت‌ها و کمبودهای بود، گفت: امروز همچنان که استاندار همدان بر آن اذعان دارند نهاوند روی ریل توسعه افتاده است.

نماینده مردم نهاوند ادامه داد: امروز در ۲۲ بهمن ۹۷ خبر کلنگ زنی خط آنتنی ایستگاه راه‌آهن نهاوند بااعتبار ۱۷۰ میلیارد تومان را به دست وزیر مربوط در آینده نزدیک می‌دهم و امیدواریم که این مهم منشأ خیروبرکت باشد.

وی با بازخوانی اقدامات صورت گرفته با پیگیری‌های انجام‌شده در سطوح ملی، گفت: در مدت ۳ سال اخیر تاکنون ۱۳ میلیارد تومان برای توسعه و شبکه‌گذاری فاضلاب نهاوند هزینه شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر