دستگیری سارق شناور حین ارتکاب جرم در مرزهای آبی بندرعباس
فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس از شناسایی و بازداشت یک سارق دریایی هنگام اقدام به سرقت شناور توسط مرزبانان این پایگاه خبر داد.
،سرهنگ اسلام توحیدیپور فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران دریابانی هنگام گشتزنی در نوار مرزی آبهای استحفاظی، متوجه تحرکات مشکوک فردی شدند که قصد سرقت یک فروند شناور را داشت و بلافاصله برای مهار این اقدام وارد عمل شدند.
وی با اشاره به توقیف شناور در لحظه وقوع سرقت افزود: متهم در حین ارتکاب جرم دستگیر و شناور موردنظر نجات یافت؛ همچنین در بررسیهای میدانی از محل، ۳۰۰ کیلوگرم آهنآلات سرقتی نیز از وی کشف و ضبط شد.
فرمانده پایگاه دریابانی بندرعباس خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای طی مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت و تحقیقات تکمیلی درباره شناسایی همدستان و کشف سرقتهای احتمالی پیشین ادامه دارد.
سرهنگ توحیدیپور با تأکید بر اینکه امنیت اموال جامعه صیادی و ساحلنشینان خط قرمز دریابانی است، از فعالان عرصه دریا خواست ضمن رعایت دقیقتر هشدارهای ایمنی و حفاظت فیزیکی از شناورهای خود، در صورت رؤیت تحرکات مشکوک، موضوع را بیدرنگ به واحدهای گشت دریابانی اطلاع دهند.
ارسال نظر