سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

پرونده‌های «جنایت جنگی» هرمزگان راهی تهران شد

با تکمیل تحقیقات فنی و قضایی، مستندات سه حمله دشمن به زیرساخت‌های هرمزگان (تونل شهید میرزایی، آب‌شیرین‌کن بونجی و محیط‌بانی حاجی‌آباد) برای صدور کیفرخواست به دادسرای تهران ارسال شد.

دادگستری هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مجتبی قهرمانی از تکمیل تحقیقات سه پرونده مربوط به جنایت جنگی دشمن آمریکایی در حمله به تونل شهید میرزایی، آب شیرین کن بونجی و محیط‌بانی حاجی آباد خبر داد و اظهار کرد: جهت پیگیری حقوقی و قضایی جنایات جنگی ارتش تروریستی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن اماکن غیر نظامی، تأسیسات حیاتی، زیرساخت‌های ارتباطی و محورهای مواصلاتی که موجب شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان بیگناه مان شد، پرونده‌های قضایی جداگانه‌ای تشکیل شده است.

وی افزود: در روند تکمیل تحقیقات این پرونده‌های جنایت جنگی، علاوه بر جمع آوری ادله و مستندسازی خسارات، شواهد و قرائن موجود نیز مورد بررسی دقیق کارشناسی و فنی قرار گرفته است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین تصریح کرد: در همین راستا، پرونده‌های جنایات جنگی دشمن آمریکایی در حمله به تونل شهید میرزایی، آب شیرین کن بونجی و محیط‌بانی حاجی آباد در استان هرمزگان تکمیل شده و همه شکایت‌ها اخذ و ادله و مستندات نیز جمع آوری شده است.

وی خاطرنشان کرد: این سه پرونده، طبق بخشنامه دادستان کل کشور برای رسیدگی و صدور کیفرخواست به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارسال خواهد شد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین، اخذ اظهارات شکات و اولیاء دم، کارشناسی و بررسی بقایای پرتابه‌ها و مهمات بکارگرفته شده توسط دشمن، ارزیابی‌های پزشکی قانونی و معاینات پیکر مطهر شهدا، بررسی تصاویر موجود به ویژه تصاویر دوربین‌های مداربسته از لحظه وقوع این جنایات، بررسی گزارش رادارها و تصاویر ماهواره‌ای از مختصات مبدأ شلیک و محل برخورد پرتابه‌های دشمن و اخذ اظهارات شاهدان عینی را بخشی از تحقیقات انجام شده در این پرونده‌های قضایی اعلام کرد.

قهرمانی تأکید کرد: با توجه به اینکه این جنایات جنگی مرتبط با سایر حملات نظامی ارتش تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور می‌باشد و بررسی ابعاد امنیتی، نظامی و بین المللی آن ضرورت دارد، لذا به منظور تمرکز تحقیقات، رسیدگی به کلیه پرونده‌های مرتبط با حملات و جنایات جنگی در مراجع قضایی تهران انجام می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان یادآور شد: متأسفانه طی حملات دشمن جنایتکار به تونل شهید میرزایی، آب شیرین کن بونجی و محیط‌بانی حاجی آباد پنج نفر از هموطنان بی‌گناه مان به شهادت رسیده، ده‌ها نفر مجروح شده و هزاران شهروند عادی و غیرنظامی به دلیل تخریب زیرساخت‌های مدنی، آسیب دیده‌اند.

گفتنی است؛ پیش از این نیز ضمن تکمیل تحقیقات میدانی، فنی و قضایی در خصوص جنایت جنگی دشمن آمریکایی در حمله به مدرسه شجره طیبه شهرستان میناب که به شهادت ۱۶۸ کودک دختر و پسر دانش آموز و تعدادی از معلمان و کارکنان مدرسه و والدین دانش آموزان مینابی منجر شد، این پرونده نیز به دادسرای تهران ارسال شد که دادستان تهران به تازگی از صدور کیفرخواست آن جهت ارائه به دادگاه و طرح در مجامع حقوقی و قضایی داخلی و بین المللی خبر داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه