سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

ثبت جابه‌جایی ۷۹۹ هزار تن کالا در بنادر شرق هرمزگان طی پنج‌ماهه نخست سال

سرپرست اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از عملکرد قابل‌توجه بنادر شهید باهنر و شرق هرمزگان در حوزه تخلیه، بارگیری و عملیات کانتینری طی پنج‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

بنادر هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حمیدرضا محمدحسینی تختی سرپرست اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به عملکرد ثبت‌شده در بنادر تحت مدیریت این اداره‌کل از ابتدای فروردین‌ماه تا پایان مردادماه، اظهار داشت: در مجموع ۷۹۹ هزار و ۲۰ تن عملیات تخلیه و بارگیری نفتی و غیرنفتی در بنادر شهید باهنر و شرق هرمزگان به ثبت رسیده است.

وی افزود: از این میزان، ۷۷۱ هزار و ۹۸۷ تن مربوط به کالاهای غیرنفتی بوده که شامل ۲۵۴ هزار و ۲۳۸ تن تخلیه و ۵۱۷ هزار و ۷۴۹ تن بارگیری است. در بخش عملیات کالاهای غیرنفتی طی این مدت، ۲۰ هزار و ۵۷۳ تن واردات، ۴۸۴ هزار و ۴۹۵ تن صادرات، ۵۴ هزار و ۳۵۶ تن ترانزیت، ۳۶ هزار و ۹۶۴ تن کابوتاژ و ۱۷۵ هزار و ۵۹۹ تن سایر عملیات به ثبت رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین از ثبت ۲۷ هزار و ۹۳۷ TEU عملیات کانتینری خبر داد که از این میزان، ۱۵ هزار و ۷۹۰ TEU کانتینر پر و ۱۲ هزار و ۱۴۷ TEU کانتینر خالی بوده است. وی با اشاره به تردد شناورها افزود: طی این بازه زمانی، ۶ هزار و ۸ فروند شناور وارد بنادر تحت مدیریت این اداره‌کل شده‌اند که از این تعداد، ۹۸ فروند شناور بالای یک‌هزار تن و ۵ هزار و ۹۱۰ فروند شناور زیر یک‌هزار تن بوده‌اند.

محمدحسینی تختی در پایان با تأکید بر اهمیت استمرار فعالیت‌های اقتصادی تصریح کرد: تداوم جریان ورود و خروج کالا و پشتیبانی از تجارت، از مهم‌ترین اولویت‌های این اداره‌کل است و با وجود تمامی محدودیت‌ها، خدمات بندری و دریایی با جدیت و قوت ادامه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه