سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

مدیر منطقه ۶ عملیات انتقال گاز از آزاده سرافراز بندرعباس تجلیل کرد

به مناسبت ۲۶ مرداد، سالروز آغاز بازگشت آزادگان، حمیدرضا بنی‌اسدی به همراه جمعی از اعضای هیئت‌رئیسه با اسحق طاهری دیدار کرد و از خدمات و ایثارگری‌های او تجلیل به عمل آمد.

منطقه ۶
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حمیدرضا بنی‌اسدی با اشاره به جایگاه والای ایثارگران، دیدار با آزادگان را کمترین اقدام در جهت قدردانی از سال‌ها مجاهدت و فداکاری ایشان دانست که سال‌ها از زندگی خود را در مسیر دفاع از میهن سپری کرده‌اند.

وی در ادامه افزود: اگرچه سال‌ها از روزهای پرالتهاب ۸ سال دفاع مقدس گذشته است، اما نام و یاد شما و دیگر آزادگان سرافراز، همچنان در حافظه این سرزمین زنده است.

آقای اسحق طاهری که در سال ۱۳۶۲ طی عملیات «والفجر ۳» در منطقه مهران به اسارت درآمد، هفت سال را در بند اسارت سپری کرد؛ هفت سالی که روایتگر معنای واقعی آزادگی در تنگناهای اسارت و تماشای بلندای روح انسان در پشت میله‌های زندان است.

در ادامه این دیدار، آقای طاهری با بازگویی خاطرات پرفراز و نشیب دوران اسارت خود، تصویری از ایستادگی و ایمان را پیش چشم حاضران ترسیم کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه