سرخط خبرها
  • نتایج «امتحانات نهایی» دانش‌آموزان هنوز اعلام نشده است
  • قیمت‌های دستوری در بازار خودرو نتیجه نداده است
  • شناسایی ۱۴۱ هزار کودک بازمانده از تحصیل
  • واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ ۱۰۰۰ خودرو ثبت سفارش شد
  • صعود تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران به فینال مسابقات قهرمانی جهان
  • میدری: تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ صحت ندارد
  • روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند
  • رهبر انقلاب: ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
  • کاهش دمای هوای تهران تا پایان هفته
  • هلاکت ۱ نفر و دستگیری ۶ نفر از گروهک تروریستی جیش الظلم
  • سیروس مقدم؛ سریال پایتخت به سال آینده موکول شد
  • تکذیبیه باشگاه پرسپولیس در مورد عقب‌نشینی مالک سرخپوشان
  • وزیر کار: دولت چهاردهم پیگیر مسائل و مطالبات مردم است
  • فوک خزری در آستانه انقراض
  • بازگشت محسن نامجو به کشور بعد از ۲۰ سال مهاجرت
  • هیچ کمبودی در تأمین بنزین تهران وجود ندارد/ افزایش ۳۰ درصدی توزیع بنزین
  • اجرای ۶۸ هزار واحد مسکن برای دهک‌های یک تا چهار

رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد؛

محکومیت ۱۲۰۰ میلیاردی سرشبکه سوخت در میناب

رئیس کل دادگستری هرمزگان از صدور حکم محکومیت برای یکی از سرشبکه‌های اصلی قاچاق سوخت در بندر کلاهی میناب خبر داد.

قاچاق سوخت در میناب
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: پس از طی مراحل دادرسی، حکم محکومیت قطعی افشین بادپروا یکی از سرشبکه‌های شاخص و اصلی پرونده‌های متشکله با موضوع قاچاق سوخت در بندر کلاهی شهرستان میناب صادر شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در تشریح جزئیات این پرونده با اشاره به عزم جدی دستگاه قضایی جهت رسیدگی بدون اغماض و برخورد قاطع با قاچاقچیان اظهار داشت: با تصمیم دادگاه تجدید نظر استان هرمزگان حکم محکومیت قطعی قاچاقچی مذکور صادر و نامبرده به حبس و پرداخت بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است.

قهرمانی یادآور شد: این قاچاقچی ضمن ایجاد مجموعه‌ای از انبارها و مخازن بزرگ سوخت در بندر کلاهی و تشکیل شبکه‌ای از قاچاقچیان، اقدام به فروش سوخت‌های قاچاق نموده و در حالی که قصد خروج از کشور داشت با صدور دستور قضایی بازداشت شده بود.

وی با اعلام اینکه بیش از ۸ میلیون لیتر سوخت و سرمایه ملی توسط این شخص قاچاق شده است، خاطرنشان کرد: در راستای الزام تبصره ماده ۳۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و دستورالعمل نحوه انتشار احکام دادگاه‌ها جزئیات محکومیت منتشر می‌شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان تصریح کرد: براساس رأی دادگاه تجدید نظر استان هرمزگان، متهم افشین بادپروا فرزند کیدی بابت اتهام مباشرت در قاچاق کالای یارانه‌ای (نفت گاز) به میزان ۸ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۷۶۰ لیتر به تحمل حبس، ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت جمعاً ۱۲ هزار و ۳۳۷ میلیارد و ۵۱۶ میلیون و ۳۶۸ هزار ریال جزای نقدی محکوم شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه