سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

رئیس هواشناسی هرمزگان خبر داد؛

تلاطم دریا در سواحل هرمزگان و محدودیت تردد شناورها

رئیس هواشناسی هرمزگان با پیش‌بینی تلاطم دریا در غرب تنگه‌هرمز و افزایش ارتفاع امواج به ۲۰۰ سانتی‌متر، از محدودیت تردد شناورهای تجاری و صیادی در سواحل استان خبر داد.

متلاطم+شدن+دریا+در+هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مجتبی حمزه‌نژاد، رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان،صبح جمعه با اشاره به وضعیت جوی و دریایی استان در روز جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ اظهار کرد: امروز به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، تداوم ناپایداری دریایی در خلیج‌فارس و غرب تنگه‌هرمز مورد انتظار است.

وی افزود: در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات شرقی و شمالی استان، رشد ابر با احتمال رگبار پراکنده باران، رعدوبرق و گاه تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود که در این میان شهرستان بشاگرد در کانون توجه قرار دارد.

حمزه‌نژاد با بیان اینکه آسمان غالب نقاط استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود، تأکید کرد: مردم از قرارگیری در حریم و حاشیه رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات در مناطق شرقی استان خودداری کنند.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان درباره وضعیت دریا گفت: در محدوده خلیج‌فارس با وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی، دریا مواج و در غرب تنگه‌هرمز نیز با افزایش سرعت باد جنوب شرقی، دریا متلاطم خواهد بود. بیشینه سرعت باد در سواحل و جزایر خلیج‌فارس به ۵۰ کیلومتر بر ساعت و بیشینه ارتفاع امواج در سواحل و جزایر غربی استان به ۲۰۰ سانتی‌متر می‌رسد.

وی با اشاره به پیش‌بینی گردوغبار در سواحل، جزایر و برخی نقاط غربی استان در اثر وزش بادهای شمال غربی، هشدار داد: تدابیر لازم در بنادر غربی استان برای تردد ایمن شناورها صورت گیرد. از تردد شناورهای سبک، صیادی و قایق‌های تفریحی و همچنین تردد شناورهای تجاری به مقاصد استان‌های خوزستان و بوشهر و کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس اجتناب شود.

حمزه‌نژاد با بیان اینکه این شرایط دریایی به‌تناوب تا ظهر روز شنبه (۱۶ خرداد) تداوم خواهد داشت، خاطرنشان کرد: به لحاظ دمایی، ضمن ماندگاری هوای گرم، نوسانات دمایی بین یک تا سه درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود. مردم با توجه به احتمال گرمازدگی از ترددهای غیرضرور در ساعات گرم روز پرهیز کرده و تدابیر لازم برای مدیریت مصرف انرژی صورت دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه