تاخیر در راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس شرق هرمزگان به‌دلیل کمبود آمبولانس

نماینده مردم شرق هرمزگان گفت: کمبود آمبولانس یکی از علت های تاخیر در بهره برداری چندین پایگاه اورژانس ۱۱۵ در شرق استان هرمزگان است.

کمبود آمبولانس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی در آیین بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ روستای کردر رضوی در بخش بندزرک میناب، اظهار داشت: متاسفانه در شرق هرمزگان و شهرستان میناب چندین پایگاه اورژانس وجود دارد که به علت کمبود آمبولانس بهره بردای از آنها به تاخیر افتاده است.

وی افزود: ما در شرق هرمزگان بیش از ۳۰ دستگاه آمبولانس مورد نیازمان بود که در سال جاری ۱۵ دستگاه آن تامین شد و امیدواریم که ۱۵ دستگاه دیگر در سال آینده و سالهای بعدی تامین شود تا مردم بتوانند از خدمات آنها استفاده کنند.

نماینده مردم شرق هرمزگان گفت: شاخص های درمانی شرق هرمزگان از متوسط استانی و کشور پایین تر است و با اقداماتی که دانشگاه علوم پزشکی استان و شرق هرمزگان انجام خواهند داد امیدواریم بتوانیم با ارتقا شاخص ها سلامتی و تندرستی را به مردم ارمغان بیاوریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه