سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان

برق‌رسانی ۳ جزیره هرمزگان پایدار می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از تضمین پایداری برق‌رسانی در سه جزیره استان خبر داد.

برق هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،  حمید ساعدپناه مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان  در دفتر جزایر خلیج فارس، اظهار کرد: این مولدها با ظرفیت‌های ۱۶۷۵ و ۲۵۰۰ کیلوولت‌آمپر برنامه‌ریزی شده‌اند تا پایداری شبکه و کیفیت برق‌رسانی ساکنان و تأسیسات استراتژیک جزایر بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک و فارور را ارتقا دهند.

وی تاکید کرد: با تأمین ظرفیت‌های جدید، توان پشتیبانی شبکه افزایش می‌یابد و خدمات برق‌رسانی به ساکنان، تأسیسات حیاتی و فعالیت‌های اقتصادی با کیفیت و پایداری بیشتری ارائه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان راه‌اندازی این مولدها را جزو اولویت‌های برق استان هرمزگان برای تضمین برق پایدار در جزایر دانست و گفت: نصب مولدهای جدید ظرفیت پشتیبان را افزایش می‌دهد و احتمال خاموشی‌های گسترده را کم می‌کند که در جزایر با زیرساخت‌های محدود اهمیت ویژه‌ای دارد.

ساعدپناه بیان کرد: برق به‌عنوان یک زیرساخت اساسی، نقش کلیدی در بهبود کیفیت زندگی ساکنان، توسعه فعالیت‌های تجاری و صنعتی، جذب سرمایه‌گذاری و در نهایت ارتقای سطح کلی توسعه اقتصادی جزایر ایفا می‌کند.

به گفته ساعدپناه پیک بار برق در جزیره بوموسی ۶ هزار و ۵۰۰، تنب بزرگ ۲ هزار و ۵۰۰ کیلووات، تنب کوچک و فارور ۴۳۰ کیلوات، لارک هزار و ۵۰۰ کیلووات و جزیره هنگام هزار و ۸۰۰ کیلووات است.

وی با تاکید بر اینکه شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان هیچ گونه درآمدی از محل برق‌رسانی به جزایر ندارد، گفت: برق‌رسانی به جزایر صرفاً در راستای عمل به مسوولیت‌های اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه