English

نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

بدون مردم و بخش خصوصی، گردشگری هرمزگان جان نمی‌گیرد

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل دریا و میراث تاریخی استان گفت: توسعه گردشگری تنها با حضور فعال مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ممکن است، نه اتکای صرف به دولت.

امام جمعه بندرعباس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، در مراسم روز جهانی گردشگری که با حضور جمعی از هتل‌داران و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد، اظهار داشت: ما در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که خدای متعال ظرفیت‌های بسیاری در حوزه گردشگری در اختیار گذاشته است. دریا با عظمت کم‌نظیرش، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های این حوزه است که تاکنون بهره‌برداری مطلوبی از آن نشده و می‌تواند به‌عنوان یک جاذبه ممتاز نقش‌آفرینی کند.

وی با اشاره به مناطق مختلف استان و پیشینه تاریخی شهرهایی همچون بندر کنگ و قشم افزود: این ظرفیت‌ها میراث نسل‌های گذشته است و بهره‌برداری از آن‌ها نیازمند نقد، سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی است.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان بر نقش مردم تأکید کرد و گفت: تجربه نشان داده است هر جا مردم وارد عرصه شده‌اند موفقیت حاصل شده و اتکای صرف به ظرفیت‌های دولتی نتیجه‌بخش نبوده است. فعالان حوزه گردشگری با اقدامات خود، بخشی از شرایط مطلوب استان را رقم زده‌اند.

عبادی‌زاده با بیان اینکه بندرعباس نباید صرفاً توقفگاهی در مسیر گردشگری باشد، تصریح کرد: این شهر گذرگاه است و باید با سرمایه‌گذاری و فعال‌سازی ظرفیت‌های اطراف، جاذبه‌های تازه برای گردشگران ایجاد کرد.

وی همچنین سهم گردشگری و صنایع دستی استان را غیرقابل قبول دانست و هشدار داد: اگر فعال نباشیم، دیگر شهرها یا کشورها ممکن است ما را از چرخه گردشگری خارج کنند؛ حتی برخی محصولات صنایع دستی ما را به نام خود ثبت جهانی کرده‌اند.

عبادی‌زاده در پایان خاطرنشان کرد: اداره کل گردشگری و صنایع دستی به تنهایی قادر به پیشبرد این عرصه نیست و دو حامی اصلی باید پشت آن قرار گیرند؛ مردم و دستگاه‌های متولی مرتبط.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه