English

کشتی‌ کانتینری به گِل نشسته در لنگرگاه بندرعباس شناورسازی شد

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: به همت عوامل تیم عملیات دریایی بنادر هرمزگان کشتی کانتینری به گل نشسته شناورسازی شده و نجات یافت.

کشتی‌ کانتینری به گِل نشسته در لنگرگاه بندرعباس شناورسازی شد
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، اسماعیل مکی‌زاده معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان امروز یک‌شنبه با اعلام شناورسازی شده و نجات یک فروند کشتی‌ کانتینری به گِل نشسته در لنگرگاه بندرعباس اظهار کرد: روز جمعه به دلیل شرایط بد جوی و سرعت باد و ارتفاع موج، یک فروند کشتی کانتینری تحت پرچم پاناما به طول حدود ۱۱۰ متر واقع در لنگرگاه بندرعباس به‌علت از کار افتادن موتور و ژنراتور همچنین نبود حضور کاپیتان و حداقل خدمه در ساحل بندر عباس به گل نشست.

وی گفت: بعد از وقوع سانحه اقدامات و پیگیری‌های حقوقی و قضایی انجام شد و همزمان تیم عملیاتی تشکیل و برنامه‌ریزی برای نجات شناور را آغاز کرد.

به گفته معاون دریایی بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ با در نظر گرفتن شرایط جزر و مدی در نخستین فرصت مساعد صبح روز شنبه تیم عملیاتی کار بر روی کشتی را شروع و در کوتاه‌ترین زمان و به صورت ایمن عملیات شناورسازی انجام شد.

مکی‌زاده در پایان ابراز کرد: این تیم شامل چهار فروند یدک‌کش، دو فروند قایق با هدایت راهنمای بندر و کارشناسان جستجو و نجات به همراه سایر تجهیزات لازم بود که با اقدام به موقع و حرفه‌ای مانع از ماندگاری کشتی در ساحل و تبعات منفی آن برای ایمنی آبراه و محیط زیست دریایی شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه