English

امام جمعه اهل سنت بندرعباس:

پیروی از سیره نبوی؛ راه مقابله با تفرقه در امت اسلامی است

مراسم هفته وحدت در مسجد جامع اهل سنت بندرعباس با حضور علما و مسئولان برگزار شد و امام جمعه اهل سنت، پیروی از سیره نبوی را راه مقابله با تفرقه‌افکنی دشمنان دانست.

پیروی از سیره نبوی؛ راه مقابله با تفرقه در امت اسلامی است
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، آیین گرامیداشت هفته وحدت، پنجشنبه‌شب در مسجد جامع اهل سنت بندرعباس برگزار شد.

این مراسم با حضور آیت‌الله محمد عبادی‌زاده نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، احمد نفیسی جانشین استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، محمدرضا پاکروان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری، حجت‌الاسلام والمسلمین باصره رئیس مرکز جامعه اسلامی استان هرمزگان، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، دادستان مرکز استان، جمعی از مسئولان استانی، روحانیون اهل سنت و تشیع و اقشار مختلف مردم همراه بود.

در این شب، برنامه‌های متنوعی از جمله مولودی‌خوانی برگزار شد و شرکت‌کنندگان میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) را جشن گرفتند.

شیخ یوسف جمالی، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، در این مراسم با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و همبستگی امت اسلامی، آن را تنها راه مقابله با تفرقه‌افکنی دشمنان دانست. وی با اشاره به خشونت‌ها و کشتار در برخی کشورهای اسلامی گفت: دشمنان می‌کوشند با ایجاد شکاف میان مسلمانان، امت اسلام را تضعیف کنند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس، بازگشت به انسجام و تبعیت از سیره پیامبر اسلام(ص) را راهکار مقابله با این شرایط دانست و افزود: شخصیت پیامبر گرامی اسلام(ص) الگویی جاویدان برای بشریت است و میلاد آن حضرت صرفاً یک رویداد تاریخی نیست، بلکه نماد رحمت و هدایت جهانیان به شمار می‌رود.

وی با قرائت اشعاری فارسی و عربی در مدح پیامبر(ص)، مسلمانان را به ترویج اخلاق نبوی و پاسداری از رسالت آن حضرت دعوت کرد.

شیخ جمالی در پایان با قدردانی از حمایت‌های مسئولان استانی، بر اهمیت نقش مدیران در تقویت وحدت جامعه تأکید کرد و ساخت مسجد جامع اهل سنت در شهر میناب را اقدامی ارزشمند دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه