سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹۳۴ پروژه در هرمزگان با اعتبار ۱۳۱ هزار میلیارد تومان

استاندار هرمزگان از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۹۳۴ پروژه عمرانی، اقتصادی و زیربنایی در استان با اعتباری بیش از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان به مناسبت هفته دولت خبر داد.

محمد آشوری تازیانی
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در نشست خبری با اصحاب رسانه که با حضور معاونان استانداری برگزار شد، گفت: امسال در هفته دولت، ۸۸۶ پروژه با اعتبار حدود ۶۹ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی ۴۸ پروژه دیگر نیز با ارزش ۶۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

 

سهم عمرانی، اقتصادی و اشتغال‌زایی پروژه‌ها

استاندار هرمزگان افزود: از این مجموعه، ۸۲۰ طرح به حوزه عمرانی و زیرساختی با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان و ۶۶ پروژه به بخش اقتصادی با سرمایه‌گذاری پنج‌هزار و ۶۳۰ میلیارد تومان اختصاص دارد که زمینه اشتغال بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

پیشتازی بخش صنعت، معدن و تجارت

به گفته وی، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با ۲۱ پروژه و اعتباری بیش از ۳۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، بیشترین سهم را در میان طرح‌های قابل افتتاح دارد.

استاندار هرمزگان تأکید کرد: پروژه‌ها به‌صورت متوازن در ۱۳ شهرستان استان توزیع شده و جداول تفکیکی آنها به‌زودی منتشر می‌شود.

پیگیری پروژه‌های ملی و کلان

آشوری تازیانی با اشاره به طرح‌های ملی مهم از جمله پل خلیج فارس و سایر پروژه‌های کلان زیربنایی، گفت: تسریع در اجرای این پروژه‌ها در دستور کار دولت قرار دارد.

 

تعیین‌تکلیف پروژه‌های متوقف در بندرعباس

وی با تأکید بر لزوم تعیین‌تکلیف طرح‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری متوقف‌شده در بندرعباس افزود: برخی پروژه‌ها به دلیل موانع اجرایی متوقف شده‌اند و باید بر اساس اولویت تکمیل شوند.

استاندار هرمزگان پروژه تالار شهر بندرعباس را نمونه‌ای از طرح‌های معطل‌مانده دانست که اکنون در حال تغییر کاربری به موزه ساحلی است و یادآور شد: شهرداری زمینی را در محلات حاشیه‌ای برای کاربری فرهنگی به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار کرده است.

 

اجرای طرح «زنجیره آموزش» برای عدالت آموزشی

آشوری تازیانی از آغاز اجرای طرح «زنجیره آموزش» خبر داد و گفت: این برنامه از مقطع ابتدایی تا دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و دانش‌بنیان را در بر می‌گیرد و هدف آن تحقق عدالت آموزشی به‌ویژه در مناطق محروم است.

به گفته وی، توسعه و نوسازی مدارس و ارتقای کیفیت آموزش از اولویت‌های استان است و تاکنون سه هزار میلیارد تومان با مشارکت خیرین و بنگاه‌های اقتصادی برای این منظور جذب شده است.

 

شفافیت در پروژه‌های عمرانی

استاندار هرمزگان تصریح کرد: تمامی طرح‌های عمرانی در سامانه‌های مربوط ثبت و روند اجرای آنها تحت نظارت دستگاه‌های ملی و استانی قرار می‌گیرد که این امر منجر به شفافیت و پاسخگویی خواهد شد.

 

قاچاق سوخت؛ از تهدید تا فرصت اقتصادی

آشوری تازیانی با بیان اینکه قاچاق سوخت پیامدهای اقتصادی و امنیتی متعددی برای استان دارد، گفت: مقابله با این پدیده باید هدفمند باشد تا به معیشت مرزنشینان آسیب نرسد.

وی در پایان عنوان کرد: با تشکیل ستاد هماهنگی و مدیریت این موضوع در استان، اقدامات بازدارنده همراه با ساماندهی مبادلات مرزی و در چارچوب قانون اجرا خواهد شد تا ضمن تأمین نیازهای مردم از مسیر قانونی، قاچاق سوخت به فرصت پایدار اقتصادی برای هرمزگان تبدیل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه