English

صدور دستور قضایی برای فروش فوری خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در پارکینگ‌های بندرعباس

دادستان هرمزگان در بازدید از پارکینگ‌های بندرعباس، دستور فروش فوری ۵۰ خودرو و ۱۰۰ موتورسیکلت توقیفی را بدون مزایده و با رعایت ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی صادر کرد.

صدور دستور قضایی برای فروش فوری خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در پارکینگ‌های بندرعباس

، عارف اکبری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در بازدید از سه پارکینگِ آریا، دریا و نوینِ شهر بندرعباس برای تسریع در تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیف و یا ضبط شده موجود در این پارکینگ ها، دستورات ویژه ای صادر کرد.

دادستان مرکز استان هرمزگان در جریان این بازدیدها به منظور تسریع در تعیین تکلیف اموال بلاصاحب و حفظ حقوق عامه، دستورات ویژه‌ای نیز برای فروش این نوع از خودروها و موتورسیکلت‌های موجود در محوطه پارکینگ ها را صادر کرد.

وی در بازدید از پارکینگ دریا با توجه به ماندگاری طولانی مدت تعدادی از خودروها و موتورسیکلت‌ها در این پارکینگ دستور تعیین وضعیت این وسایل نقلیه را صادر کرد تا فرآیند فروش آن‌ها تسهیل شود.

همچنین اکبری در بازدید از پارکینگِ نوین با هدف ساماندهی وضعیت نگهداری وسایل نقلیه و جلوگیری از انباشت طولانی‌مدت آن‌ها، دستور فروش تعداد ۵۰ دستگاه خودرو و ۱۰۰ دستگاه موتورسیکلت را صادر کرد.

وی همچنین تأکید کرد: فروش وسایل نقلیه مذکور باید با رعایت ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی و بدون انجام تشریفات مزایده صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در پایان با بیان اینکه بازدیدهای سرزده مسئولان قضایی تا ساماندهی کامل تمامی پارکینگ‌های سطح استان ادامه خواهد یافت از مسئولان مربوطه خواست ضمن تسریع در تعیین تکلیف وسایل نقلیه موجود، گزارش اقدامات صورت گرفته را نیز فوراً به دادستانی ارائه کنند. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه