English

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان:

خیال دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب، باطل است

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در مراسم تشییع شهید عباس بیرقی‌فرد گفت: تصور خام دشمنان و مزدوران داخلی مبنی بر آسیب‌زدن به انقلاب، خیالی باطل است؛ چراکه این انقلاب با خون شهیدان زنده است و ریشه در ایمان، غیرت و آگاهی مردم دارد.

خیال دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب، باطل است
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان، در آیین تشییع پیکر مطهر سرباز شهید عباس بیرقی‌فرد با اشاره به جایگاه والای شهدا در فرهنگ اسلامی اظهار داشت: امروز در کنار تربت پاک این شهید عزیز، بار دیگر با شهدا پیمان می‌بندیم که در مسیر آن‌ها استوار باقی بمانیم. شهدا آسوده بخوابند که ملت ایران همچنان پشتیبان انقلاب و مدافع خون پاک آنان است.

وی با تأکید بر این‌که شهادت، عالی‌ترین مرتبه بندگی خداوند و هنر مردان الهی است، تصریح کرد: تا زمانی که تقابل حق و باطل در جهان وجود دارد، مسیر سرخ شهادت نیز ادامه خواهد داشت.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با بیان اینکه دشمنان انقلاب همواره در پی ایجاد ناامنی هستند، افزود: تصور خام دشمنان و مزدوران داخلی مبنی بر آسیب‌زدن به انقلاب، خیالی باطل است؛ چراکه این انقلاب با خون شهیدان زنده است و ریشه در ایمان، غیرت و آگاهی مردم دارد.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی‌زاده با اشاره به رشادت سرباز شهید عباس بیرقی‌فرد در مقابله با گروهک‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این شهید سرافراز جان خود را در مسیر دفاع از امنیت کشور فدا کرد و ملت ایران قدردان این ایثار بزرگ خواهد بود.

وی در پایان با تأکید بر تداوم مسیر شهدا توسط نسل جوان گفت: جوانان این دیار با تأسی از شهیدانی چون عباس بیرقی‌فرد، پرچم‌دار حفظ و تداوم راه انقلاب خواهند بود. خون‌های پاک این شهدا، سیلی خروشان علیه دشمنان خواهد شد و نقشه‌های آنان را نقش بر آب خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه