English

کیومرث برخورداری رسماً مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان شد

مراسم معارفه کیومرث برخورداری به عنوان مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان با حضور معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت ویدئوکنفرانسی و با مشارکت جمعی از مسئولان ارشد استانی و نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برگزار شد.

کیومرث برخورداری رسماً مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان شد
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، کیومرث برخورداری معارفه مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت ارتقای مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری جدی طرح‌های مرتبط با مسکن کارگری و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام را از اولویت‌های اصلی این اداره کل برشمرد.

برخورداری با اشاره به حمایت‌های استانداری، نمایندگان مجلس، اصحاب رسانه و نیز تشکل‌های کارگری و کارفرمایی گفت: اجرای سند توسعه بخش تعاون استان و تقویت زنجیره تولید از طریق پیوند شرکت‌های کوچک و بزرگ، در صدر برنامه‌های کاری مجموعه قرار دارد.

وی همچنین بر ضرورت نظارت مستمر بر اجرای قوانین بهداشت کار و ارتباط مؤثر با تشکل‌ها تأکید کرد و افزود: حمایت همه‌جانبه از کارگران و کارفرمایان به منظور بهبود روابط کاری و ارتقای شرایط اشتغال، همواره در دستور کار اداره کل خواهد بود.

مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان در ادامه رویکرد شایسته‌سالاری و مدیریت مشارکتی را سرلوحه فعالیت‌های این اداره کل دانست و ارائه خدمات با کیفیت به جامعه هدف را محور اصلی برنامه‌ها عنوان کرد.

برخورداری در پایان با قدردانی از تلاش‌های مدیران پیشین خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از تعامل و همکاری سازنده با شرکای اجتماعی و اصحاب رسانه، مسیر توسعه و خدمت‌رسانی به مردم استان را با قاطعیت دنبال خواهیم کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه