English

انتقاد امام جمعه اهل سنت بندرعباس از بی‌عملی نهادهای بین‌المللی در حملات اخیر

امام جمعه اهل سنت بندرعباس در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با انتقاد از بی‌توجهی جامعه جهانی به حملات به مراکز هسته‌ای ایران، تأکید کرد: «هیچ قانون و مرجعی در جهان چنین تجاوزهایی را مشروع نمی‌داند.»

انتقاد امام جمعه اهل سنت بندرعباس از بی‌عملی نهادهای بین‌المللی در حملات اخیر

، شیخ یوسف جمالی امام جمعه اهل سنت بندرعباس، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به حملات امروز رژیم صهیونیستی به نقاطی از کشور و شهادت جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای واکنش نشان داد.

وی ضمن تسلیت به ملت ایران، این اقدامات را ناجوانمردانه و ناقض آشکار قوانین بین‌المللی دانست.

شیخ جمالی تأکید کرد: هیچ قانونی چنین تجاوزاتی را مشروع نمی‌داند اما در جهان امروز، قانون جای خود را به زور داده است و نهادهای بین‌المللی عملاً در خدمت صاحبان قدرت و متجاوزان قرار دارند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس با اشاره به وتوی متوالی قطعنامه‌های ضدجنگ توسط آمریکا خاطرنشان کرد: وقتی اکثریت کشورها خواستار پایان جنگ در غزه هستند، تنها یک کشور با حق وتو مسیر تصمیم جهان را تغییر می‌دهد.

وی افزود: مسلمانان به دلیل عقب‌ماندگی تکنولوژیک، امروز بیشتر در معرض تجاوز قرار گرفته‌اند و توان پاسخ مؤثر ندارند؛ در این شرایط، اتحاد و انسجام داخلی، مهم‌ترین سرمایه ماست.

به گفته شیخ جمالی، رژیم صهیونیستی از اساس بر پایه شر و فساد شکل گرفته و همواره به دنبال تضعیف ملت‌های اسلامی، به ویژه ایران است.

وی حملات امروز به مراکز هسته‌ای و زیرساخت‌ها را تلاشی برای تخریب گسترده کشور دانست و بر ضرورت هوشیاری و حفظ همبستگی ملی در برابر تهدیدها تأکید کرد.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس یادآور شد: مخالفت با رژیم صهیونیستی به معنای دشمنی با همه یهودیان نیست؛ یهودیانی که با صلح و احترام متقابل زندگی می‌کنند، حق حیات دارند. اما صهیونیست‌های جنایتکار که بشریت را هدف قرار داده‌اند، خطری جدی برای همه ملل هستند.

در پایان، شیخ جمالی برای امنیت و آرامش کشور دعا کرد و از خداوند خواست تا شر دشمنان را از ملت‌های مسلمان دور سازد و صلح و آرامش را به جامعه بازگرداند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه