سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس:

تأمین مسکن، نیاز حیاتی اقشار آسیب‌پذیر است

شیخ یوسف جمالی در آیین بهره‌برداری از ۱۱۴ واحد مسکونی با تقدیر از خیّرین و دستگاه‌های اجرایی، بر ضرورت توجه جدی‌تر به مسئله مسکن اقشار کم‌برخوردار تأکید کرد.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس

، شیخ یوسف جمالی، امام جمعه اهل‌سنت بندرعباس، در مراسم افتتاح ۱۱۴ واحد مسکونی ویژه مددجویان و ایتام با اشاره به اهمیت مسکن در آرامش روانی و کیفیت زندگی مردم، اظهار داشت: تأمین سرپناه مناسب، یکی از نیازهای اساسی انسان و از مطالبات جدی اقشار کم‌برخوردار جامعه است.

وی با قدردانی از نهادهای مشارکت‌کننده در اجرای این پروژه از جمله شرکت پالایش نفت آفتاب، کمیته امداد امام خمینی (ره) و مؤسسه خیریه اشرف‌الانبیا، افزود: این اقدام ارزشمند نمونه‌ای از هم‌افزایی نهادهای دولتی، بخش خصوصی و گروه‌های مردمی در رفع مشکلات اجتماعی است.

جمالی با بیان اینکه حمایت از اقشار آسیب‌پذیر باید در اولویت برنامه‌های اجرایی استان قرار گیرد، تصریح کرد: مجموعه‌هایی که در حوزه ساخت مسکن برای نیازمندان فعالیت می‌کنند، شایسته تقدیر و حمایت‌اند و ضروری است سازوکارهای تشویقی و حمایتی بیشتری برای این حوزه در نظر گرفته شود.

امام جمعه اهل‌سنت بندرعباس همچنین با اشاره به دشواری‌های تأمین مسکن برای بسیاری از خانوارها خاطرنشان کرد: هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای انقلابی و خیرین می‌تواند گره‌گشای یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم، یعنی موضوع مسکن باشد.

وی در پایان با آرزوی توفیق برای تمامی فعالان این عرصه گفت: به همه عزیزانی که در راستای تأمین مسکن برای نیازمندان گام برمی‌دارند خداقوت عرض می‌کنم و از درگاه الهی برای آنان اجر و پاداش الهی مسئلت دارم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه