English

مدیرعامل توزیع برق هرمزگان خبر داد؛

فراگیری آلودگی فعالیت ماینرهای غیر مجاز در غرب هرمزگان

مدیرعامل توزیع برق هرمزگان گفت: بسیاری از روستاهای استان هرمزگان آلوده به ماینرهای غیر مجاز هستند، این روستاها در غرب هرمزگان شناسایی شده‌اند.

فراگیری آلودگی فعالیت ماینرهای غیر مجاز در غرب هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

،  نشست کارگروه مقابله با رمز ارزهای غیر مجاز هرمزگان با حضور محمد آشوری استاندار هرمزگان، محمد اله داد معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر، محمد کریمی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، مسؤولان قضائی و انتظامی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

محمداله داد معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر در این نشست با تقدیر از همراهی استاندار هرمزگان و مدیران استانی گزارشی از چگونگی کشف و جرم انگاری فعالیت ماینرهای غیر مجاز ارائه داد و بیان داشت: در کشور ما هر چند مجوزهایی قانونی برای واردات ماینر از ادارات صمت گرفته می‌شود اما این مجوزها صرفاً برای واردات است و لزوماً به معنی مجوز استفاده از آن با برق شهری مجاز و غیر مجاز نیست اما این رویه غلط در بسیاری از مناطق ادامه دارد.

معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر در ادامه با بیان اینکه بسیاری از پیج‌های اینستاگرامی به تبلیغات ماینر روی آورده‌اند گفت: وجود ماینرها در بخش‌های صنعتی و کشاورزی بسیار نگران کننده است. بسیاری از ماینرها در خانه افراد بی بضاعت کارسازی و با اندک هزینه‌ای که به این افراد می‌پردازند از برق مناطق محروم سو استفاده می‌شود، خانوارهای کم درآمد و بی بضاعت باید هوشیار باشند و گول وعده افرادی که ماینر بین این خانواده‌ها توزیع می‌کنند نخورند.

محمد کریمی مدیرعامل توزیع برق هرمزگان هم در ادامه این نشست با تقدیر از حضور استاندار هرمزگان و مسئولان توانیر اظهار داشت: متأسفانه استفاده از رمز ارزهای غیر مجاز در استان هرمزگان به صورت زیر زمینی و مخفی ادامه دارد، استفاده ارزان از برق و انرژی موجب شده است که کسی به دنبال استفاده قانونی از رمز ارزها نرود.

کریمی با ارائه آمارهایی از کشفیات ماینرها در سال گذشته و امسال گفت: استان هرمزگان با کشف ۸۵۷ دستگاه ماینر در سال گذشته رتبه چهارم کشوری را داشته است، توان مصرفی ماینرهای کشف شده در سال گذشته معادل ۲۹۹۹ کیلووات ساعت است، امسال هم کشفیات به ۳۳۹ دستگاه رسیده که ۱۰ درصد کشفیات ماینر کشور را شامل می‌شود و بیانگر وخیم بودن فعالیت ماینرها در این استان است.

مدیرعامل توزیع برق هرمزگان به گستردگی فعالیت ماینرها در روستاها هم اشاره کرد و گفت: بسیاری از روستاهای استان آلوده به ماینرهای غیر مجاز هستند، این روستاها در غرب هرمزگان شناسایی شده‌اند، در برخی از کوچه‌های روستایی صدای ماینر به وضوح شنیده می‌شود و حداقل ۲۵ درصد خانه‌های روستایی ماینر دارند! برای قابل رصد بودن این مناطق شرکت توزیع برق استان هرمزگان طرح هوشمند سازی مصرف برق مشترکان را آغاز کرد، هر چند این کار پر هزینه است اما در سایر روستاها هم انجام می‌شود.

محمد آشوری استاندار هرمزگان نیز با تقدیر از حضور مسؤولان توانیر و مدیران استانی اظهار داشت: برای برخورد با ماینرها باید نگاه جامع‌تری داشته باشیم، باید اقدامات سلبی و ایجابی انجام شود، هم باید پیشگیری کرد هم باید زمینه اخذ مجوز را فراهم کنیم، باید بسترهای فعالیت قانونی فعالیت ماینرهای مجاز راحت تر فراهم شود.

استاندار هرمزگان در پایان تاکید کرد: در عین حال باید قدرت بازدارندگی را افزایش دهیم و در کنار آن مزرعه‌های ماینر قانونی هم ایجاد شود، افرادی هستند که آمادگی دارند انرژی را خودشان تولید کنند و آن را صرف تولید رمز ارز نمایند، ضعف قانون و ضعف فهم مشترک در اعطای مجوز قانونی به این افراد باید حل و فصل شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه