English

مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان خبر داد؛

توقف تغییر کاربری غیرمجاز در ۳۹ هزار مترمربع زمین‌های کشاورزی هرمزگان

مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در سطح ۳۹ هزار و ۴۷۰ مترمربع زمین کشاورزی هرمزگان طی هفته گذشته متوقف شده است.

توقف تغییر کاربری غیرمجاز در ۳۹ هزار مترمربع زمین‌های کشاورزی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، منصور شفیعی مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: ۹ مورد از تغییر کاربری‌های غیرمجاز شامل دیوارکشی و ساخت بنا به مساحت ۳۸ هزار و ۷۳۰ مترمربع در مناطق «گودو، چلو گاو میشی، شهوار قدیم و خواجه شمسی» شهرستان میناب، ۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز شامل پی‌کنی، پی‌ریزی و دیوارکشی به مساحت ۵۴۰ مترمربع در منطقه «پاتل ایسین» بندرعباس و یک مورد تغییر کاربری غیر مجاز شامل دپوی زباله به مساحت ۲۰۰ مترمربع در منطقه «گزیر» بندرلنگه از طریق گشت‌زنی کارشناسان گشت این شهرستان‌ها شناسایی شده است.

وی با اشاره به اهمیت حفظ کاربری اراضی کشاورزی، اظهار کرد: شناسایی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز، تضمین کننده امنیت غذایی کشور است و این سازمان با جدیت این موضوع را پیگیری می‌کند.

گفتنی است؛ سازمان جهادکشاورزی هرمزگان به صورت مستمر با گشت‌زنی و پایش اراضی کشاورزی، با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز برخورد قانونی می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه