سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: اسامی محصولات آرایش صورت غیرمجاز اعلام شد
  • ظریف برنز ۱۰۰ متر آزاد را کسب کرد
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده ۵۵۰ هزار تومان
  • عراقچی: هزینه دفاع از اسرائیل بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی است
  • اتاق اصناف ایران: نان سنگک، کیلویی می شود
  • آغاز پرداخت تسهیلات بازسازی صنایع/ سرمایه‌گذاری بانکی برای افزایش تولید و صادرات
  • ترک فعل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری، آینده کشور را به خطر می‌اندازد
  • تیم ملی والیبال نشسته زنان نایب قهرمان شد 
  • سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان مهمان خانه‌ها می‌شود
  • امید تازه برای بقای یوز ایرانی/ «خورشید» دوباره مادر شد
  • مهاجرانی: امنیت اجتماعی بدون توجه به رفاه عمومی محقق نمی‌شود
  • قیمت اینترنت همراه ۴۰ درصد گران شد
  • دستور فرمانده نزاجا به فرماندهان یگان‌ها: آمادگی یگان‌ها در بالاترین سطح حفظ شود
  • کاهش قیمت طلا به پایین‌ترین سطح نزدیک به سه ماه گذشته
  • طلا و برنز ۱۰۰ متر کرال پشت به ایران رسید 

معاون امور بندری بنادر هرمزگان خبر داد؛

پهلودهی شناور حامل ۲۲ هزار تن برنج در بندر شهید رجایی

معاون امور بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی هرمزگان از پهلودهی پنجمین شناور حامل کالای اساسی حامل بیش از ۲۲ هزار تن برنج در بندر شهید رجایی خبرداد.

بنادر هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان
، روح‌الله شاعلیا معاون امور بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار داشت: یک فروند شناور حامل ۲۲ هزار و ۲۷۵ تن برنج در اسکله شماره ۲۰ مجتمع بندری شهید رجایی پهلودهی شده است.

وی عنوان کرد: این محموله برنج نخستین محصول وارداتی در سال جاری است که کار تخلیه آن حداکثر به مدت یک‌ هفته به اتمام می‌رسد.

معاون امور بندری بنادر هرمزگان با بیان اینکه محموله یادشده در انبارهای کالای اساسی بندر شهید رجایی نگه‌داری می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون کشتی‌های جو، روغن، گندم، کود فسفات و برنج در بزرگ‌ترین بندر شهید رجایی پهلودهی شده است.

شاعلیا گفت: شناور حامل کود فسفات به وزن ۲۲ هزار و ۷۵۲ تن نیز چهارمین شناور کالای اساسی بود که ۲۹ فروردین امسال پهلودهی و تا سوم اردیبهشت‌ماه سال جاری کار تخلیه آن به پایان رسید.

وی در پایان افزود: از ابتدای سال تا کنون ۱۸۸ هزار و ۸۹۶ تن کالای اساسی شامل ۱۷هزار و ۸۶۸ تن روغن، ۵۴ هزار و ۵۰۰ تن جو و ۷۱هزار و ۵۰۰ تن گندم، ۲۲هزار و ۷۵۳ تن کود فسفات و ۲۲ هزار و ۲۷۵ تن برنج وارد بندر شهید رجایی شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه