سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

امام جمعه بندرعباس:

مفاخر علمی و دینی باید برای آیندگان زنده بمانند

امام جمعه بندرعباس گفت: هرمزگان دارای شخصیت‌های فرهیخته‌ای است که در طول تاریخ فراموش شده‌اند و باید تلاش کنیم این چهره‌ها احیا شوند و در ذهن جامعه زنده بمانند.

امام جمعه بندرعباس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، در دیدار با مدیرکل و معاونان فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، بر ضرورت بررسی و تشریح تاریخ این استان در ابعاد مختلف تأکید کرد.

وی با بیان اینکه واقع‌نگاری‌های امروز، بخشی از تاریخ فردا را شکل می‌دهند، گفت: آنچه اکنون ثبت و ضبط می‌شود، آیینه‌ای از آینده ما خواهد بود؛ چرا که تاریخ آینده، امروز در حال شکل‌گیری است.

آیت‌الله عبادی‌زاده در ادامه با اشاره به جایگاه ادبی استاد بهمنی، او را یکی از مفاخر ادبی هرمزگان دانست و افزود: استاد بهمنی بخشی از تاریخ آینده ماست که باید امروز برای آن سرمایه‌گذاری کنیم. باید مفاخر علمی و دینی خود را برای نسل‌های آینده حفظ و زنده نگه داریم.

امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شناسایی و معرفی چهره‌های برجسته تاریخی و تمدنی استان، اذعان داشت: هرمزگان دارای شخصیت‌های فرهیخته‌ای است که در طول تاریخ فراموش شده‌اند و باید تلاش کنیم این چهره‌ها احیا شوند و در ذهن جامعه زنده بمانند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه