سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خبر داد؛

ایمن‌سازی خط لوله دریایی انتقال آب از بندرعباس به هرمز

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از پاکسازی و انتقال به محل ایمنِ بخشی از خط لوله دریایی انتقال آب از بندرعباس به جزیره هرمز به همت این اداره‌کل خبرداد.

ایمن‌سازی خط لوله دریایی انتقال آب
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، «اسماعیل مکی‌زاده» معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: پیرو خبر واصله مبنی بر رها شدن بخشی از خط لوله قدیمی انتقال آب از بندرعباس به جزیره هرمز و شناور شدن آن بر روی سطح آب که تهدید جدی برای تردد شناورها و بویژه قایق‌های گردشگری به شمار می‌رفت، بلافاصله عملیات شناسایی، ایمن سازی، پاکسازی و انتقال این حادثه ۲۵۰ متری در دستور کار تیم پاکسازی و رفع معارضات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پس از اطمینان از قطعیت تهدید ایمنی دریانوردی، تیم واکنش سریع دریایی اداره کل شامل کارشناسان و تیم غواصی و نجات با بهره‌مندی از یک فروند شناور چندمنظور و یک فروند شناور پشتیبانی و ترابری به دریا اعزام و سرانجام پس از دو شبانه روز پایش ایمنی دریانوردی و عملیات اجرایی پاکسازی، موفق به شناورسازی کامل مانع و انتقال آن به ساحل بندر مخل ناخدا در شرق بندرعباس انتقال یافت. 

مکی‌زاده با اشاره به تکرار این رویداد در یک دهه گذشته و اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته، بر ضرورت اهتمام نهاد متولی و مسئول آن خط لوله بمنظور پاکسازی کامل خط لوله دریایی یاد شده با مجوز و هماهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی تاکید کرد و بروزهرگونه سوانح دریایی و تبعات و پیامدهای جانی، مالی و زیست محیطی را متوجه مالک آن سازه بلااستفاده در دریا دانست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه