سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

بهره‌برداری ازتقاطع غیر هم‌سطح شهید زارعی در بندرعباس با اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان

با حضور استاندار هرمزگان، شهردار بندرعباس و جمعی از مسئولان استانی، تقاطع غیر هم‌سطح شهید مدافع حرم رضا زارعی به عنوان اولین پل شبدری کامل بندرعباس افتتاح شد.

تقاطع غیر همسطح شبدری
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، طی مراسمی با حضور محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای شهر بندرعباس، تقاطع غیر هم‌سطح شهید مدافع حرم رضا زارعی به عنوان اولین پل شبدری کامل بندرعباس با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

مهدی نوبانی شهردار بندرعباس در آئین افتتاح پل شبدری این شهر ضمن قدردانی از زحمات و همکاری‌های تمامی مسئولان و همکاران خود، گزارشی از ویژگی‌های این پروژه عمرانی ارائه داد و از اجرای موفق آن در موعد مقرر ۵ ماه زودتر از زمانبندی پیش‌بینی شده خبر داد.

در ابتدای سخنان خود، شهردار بندرعباس با خوشامدگویی به مهمانان ویژه‌ای چون استاندار هرمزگان، نمایندگان مجلس و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی گفت: این پروژه بزرگ قراردادی ۲۴ ماهه داشت اما توانستیم ۵ ماه زودتر از موعد مقرر این پل را به بهره‌برداری برسانیم.

این پل که قرار بود در هفته دولت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد، اکنون در اسفند ۱۴۰۳ به مردم عزیز بندرعباس تقدیم می‌شود.

وی در ادامه به ویژگی‌های خاص این پل اشاره کرد و افزود: این پروژه شامل دو زیرگذر و دو روگذر، چهار خط رفت و برگشت، و چهار خط راستگر است. علاوه بر این، در طراحی این پل، فضای سبز دو و نیم هکتاری با نخلستان‌های بزرگ و زیبا در نظر گرفته شده است که کاملاً با محیط و هوای منطقه سازگار است.

نوبانی به اقدامات زیباسازی و نورپردازی این پل اشاره کرد و گفت: این پل که به‌عنوان یکی از ورودی‌های اصلی شهر بندرعباس از سمت شرق و غرب به شمار می‌رود، به‌طور کامل در دستور کار زیباسازی قرار گرفته است تا علاوه بر رفع مشکلات ترافیکی، به زیبایی‌های شهر افزوده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه