سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

نجات دو مادر باردار با تشخیص و درمان به‌موقع تیم پزشکی در هرمزگان

مدیر مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) از نجات به موقع دو مادر باردار اعزامی از شهر میناب و بندرلنگه خبر داد.

نجات دو مادر باردار
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سعید کاشانی مدیر مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) اظهار داشت: بیماراول نوجوان ۱۷ ساله‌ای بود که بعد از سی و دو هفته بارداری با فشارخون بالا، تنگی نفس و التهاب و ورم کل بدن به اورژانس میناب مراجعه کرده و با تشخیص مسمومیت حاملگی به طور اورژانسی سزارین می‌شود.

وی ابراز کرد: در تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲۱ بیمار جهت ادامه اقدامات پزشکی سریعا به مرکز آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) اعزام و در اورژانس دچار مسمومیت حاملگی و کاهش اکسیژن خون شده، اینتوبه شد و سریعا به آی سی یو داخلی ۳ منتقل شد.

مدیر مجتمع آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) عنوان کرد: همچنین بیمار به دلیل اینکه زیر دستگاه تهویه مکانیکی بود دچار عفونت ریوی شده بود که تحت درمان آنتی بیوتیکی با طیف وسیع قرار گرفت و با بهبود حال عمومی، بعد از مدت سه هفته لوله داخل نای خارج و سپس بیمار به دلیل تنگی تراشه در سرویس ریه بستری شد.

وی گفت: بیمار بعد از ترخیص از آی سی یو به دلیل تنگی نفس وخس خس سینه با تشخیص تنگی تراشه تحت برونکوسکوپی قرار گرفت و تنگی تراشه برطرف شد، او بیمار در روزهای بعدی علامت‌دار نبوده و حال عمومی و علائم حیاتی بیمار نرمال داشت، سپس بیمار اجازه غذا خوردن پیدا کرده و توانایی خروج از تخت را پیدا کرده و علی‌رغم قطع داروهای وریدی تب و تنگی نفس نداشت.

این مسئول افزود: بیمار در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ با آموزش کافی در مورد علائم هشدار و با حال عمومی خوب و شرایط پایدار ترخیص شد.

کاشانی عنوان کرد: مورد بعدی بیمار ۲۵ ساله‌ای بود که به دنبال کم خونی داسی شکل، دچار مسمومیت حاملگی شده و به مرکز اورژانس بندر لنگه مراجعه کرده و به طور اورژانسی سزارین شده و سریعا به بیمارستان شریعتی بندرعباس اعزام می‌شود.

وی ادامه داد: در سیر بستری در بیمارستان بیمار چند بار دچار تشنج شده و به دلیل کاهش سطح هوشیاری اینتوبه شده و در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۸ به مرکز آموزشی درمانی پیامبر اعظم (ص) اعزام شد.

کاشانی افزود: بیمار در بخش آی سی یو داخلی ۳ حدود یک ماه اینتوبه بوده و به دستگاه ونتیلاتور وصل بوده و تحت مراقبت های ویژه متخصصین هماتولوژی، نفرولوژی، چشم پزشکی، غدد، قلب، جراحی عمومی، مغز و اعصاب و بیهوشی قرار داشته است و در نهایت بیمار در تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲ با حال عمومی خوب و علائم بالینی پایدار از این مرکز ترخیص شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه