سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

بازارچه خیریه منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در حمایت از جامعه نابینایان و کم بینایان

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس حمایت این منطقه عظیم اقتصادی از رویداد بازارچه خیریه مهربانی را گامی در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی خواند و گفت: خود را متعهد به ارتقای کیفیت زندگی اقشار آسیب‌پذیر می‌دانیم.

منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، محمدرضا پیرحسینلو مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس در حاشیه بازارچه خیریه مهربانی که با حضور جمعی از مدیران و کارکنان منطقه و انجمن نابینایان و کم‌بینایان استان هرمزگان برگزار شد، گفت: این رویداد گامی ارزشمند در راستای حمایت از جامعه نابینایان و کم‌بینایان استان است.

وی افزود: ما در منطقه ویژه، خود را متعهد به مسئولیت‌های اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی اقشار آسیب‌پذیر می‌دانیم و در حد بضاعت خود در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس افزود: این بازارچه که با نمایش صنایع دستی متنوع از جمله سفال، جواهرات، بافتنی، تابلوهای نقاشی، لباس‌های سنتی و غذاهای بومی همراه بود، به‌خوبی توانمندی‌های بی‌نظیر هنرمندان نابینا و کم‌بینا را به نمایش گذاشت.

وی اضافه کرد: تمام عواید حاصل از این بازارچه به جامعه نابینایان و کم‌بینایان استان هرمزگان اختصاص می‌یابد و این اقدام نمایانگر همبستگی و حمایت عمومی از این عزیزان است.

پیرحسینلو با تاکید بر استقبال گسترده مدیران ارشد استانی و کارکنان و مدیران منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس از این رویداد، خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد نشان داد که با همدلی و همراهی می‌توان فرصت‌های بیشتری برای بهبود زندگی معلولان ایجاد کرد و منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس همواره در مسیر توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی پیشگام بوده و خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه