سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

استاندار هرمزگان:

امکان تردد گردشگران در جزایر تنب بزرگ و کوچک ایجاد شود

استاندار هرمزگان با تأکید بر لزوم تدوین کلان تصویر توسعه استان هرمزگان، به مدیران دستگاه‌های اجرایی مأموریت داد تا امکان تردد گردشگران را در جزایر تنب بزرگ و کوچک ایجاد کنند.

استاندار هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در کارگروه اقتصاد دریا محور هرمزگان با تأکید بر اینکه روح محیط زیست باید در تمام پروژه‌های حوزه دریا حاکم شود، اظهار کرد: باید بسته‌ای فراگیر در حوزه محیط زیست، شامل برگزاری رویدادها، آموزش‌های کاربردی، تولیدات رسانه‌ای و بازدیدهای مختلف در این حوزه تعریف شود تا فرهنگ تعامل با محیط زیست در استان ارتقا یافته و در کنار آن مسائل زیست محیطی استان مرتفع شود.

وی با تاکید بر لزوم توسعه اکوسیستمی در استان هرمزگان، افزود: باید کلان تصویر توسعه استان در همه حوزه‌های ایجاد شود از این رو هر کدام از دستگاه‌های اجرایی باید در این قالب برنامه‌های خود را اعلام کنند.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: منظور از پروژه، صرفاً پروژه‌های سخت افزاری نیست بلکه مسائل نرم افزاری استان را نیز به عنوان یک پروژه می‌بینیم که باید آن‌ها را حل کنیم.

دوستی تصریح کرد: باید پروژه‌هایی بر روی کمبودهای استان هرمزگان نیز تعریف شود و برای هر کدام، طرح امکان سنجی (Feasibility Study) متناسب تدوین شود.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، بر لزوم احداث اسکله‌های گردشگری در جزایر تنب بزرگ و تنب کوچک نیز تأکید کرد و گفت: باید امکان تردد گردشگران در جزایر تنب بزرگ و کوچک ایجاد شود تا مردم بتوانند این جزایر را ببینند.

وی خاطرنشان کرد: برای دعوت از تورهای گردشگری جهت حضور در جزایر سه گانه ابتدا باید کمبودهای جزایر رفع شود و محیط برای حضور گردشگران مناسب سازی شود.

دوستی با اشاره به راه‌اندازی پلتفرم پایش و نظارت بر پروژه‌های اقتصاد دریا پایه با محوریت سازمان برنامه و بودجه استان، دستگاه‌های اجرایی را ملزم کرد تا اطلاعات کامل و دقیق پروژه‌های خود را تحویل سازمان برنامه دهند.

استاندار هرمزگان جذب سرمایه‌گذار را اولویت اصلی استان هرمزگان دانست و گفت: باید از همه ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذار به استان استفاده شود و از هر امکانی برای معرفی فرصت‌های استان بهره برداری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه