سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

تسریع پروژه‌های زیرساختی در راستای افزایش تولید و اشتغال

سرپرست هیئت عامل ایمیدرو با حضور در منطقه ویژه‌ی اقتصادی خلیج فارس بر تسریع پروژه‌های زیرساختی سایت توسعه تأکید کرد و خواستار استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در راستای افزایش تولید و ایجاد اشتغال شد.

منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، «محمد آقاجانلو» که هیئتی از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران وی را همراهی می‌کردند، با حضور در بندرعباس و در حاشیه بازدید از طرح‌های سایت توسعه‌ی منطقه‌ی ویژه‌ی اقتصادی خلیج فارس بر تسریع ساخت این پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: باید تمام ظرفیت‌های موجود در راستای افزایش تولید و ایجاد اشتغال مورداستفاده بهینه قرار گیرد.

وی تقویت زیرساخت‌ها را سبب افزایش سرمایه‌پذیری بزرگ‌ترین منطقه ویژه اقتصادی کشور دانست و گفت: پروژه‌ی احداث پل روگذر سایت شمالی به سایت توسعه، شبکه هدایت سیلاب قسمت شرقی و میانی سایت توسعه، نصب، تست و راه‌اندازی و احداث پست GIS ۶۳ ۲۰ کیلوولت سایت میانی، گازرسانی به شرکت‌های بخش شرقی سایت توسعه و احداث ایستگاه ۲۰۰ هزارمترمکعبی، بهبود زیرساخت‌های خط ۴۰۰ کیلوولت سایت شمالی، احداث معابر شماره ۱ و ۲ و ۴ سایت توسعه، احداث معابر شماره ۳ و ۵ و تعریض و بهسازی مسیر پیرامونی سایت توسعه، توسعه پست مدولار ۲۳۰/۶۳ کیلوولت فیدر سایت توسعه و پست جدید و طراحی و راه‌اندازی پست ۴۰۰ به ۲۳۰ یا همان پست واسط سایت شمالی بسیار در ترغیب سرمایه‌گذاران برای حضور پررنگ‌تر در منطقه ویژه و همچنین دلگرمی بیشتر برای افزایش تولید تأثیرگذار خواهد بود و امیدوارم با هم‌افزایی تمام ارکان شاهد افزایش سرعت پیشرفت این پروژه‌های زیرساختی باشیم.

سرپرست هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اضافه کرد: علاوه بر پروژه‌های مذکور که اغلب پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌اند نباید از پروژه‌های آتی که به تکمیل زیرساخت‌های سایت توسعه کمک می‌کند نیز غافل شد.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بودجه‌ی موردنیاز این طرح‌ها در زمان مناسب تأمین و در اختیار پیمانکاران طرح قرار گیرد و این مسئله سبب کندی پروژه‌ها نشود.

آقاجانلو در پایان بر پیشبرد پروژه‌ها با در نظر گرفتن اصول بروز مهندسی و انجام بررسی‌های علمی تأکید کرد و گفت: امیدوارم ماحصل تمام این تلاش‌ها افزایش تولید کشور و بهبود وضعیت اشتغال باشد و بتوانیم در راستای افزایش رضایت عمومی گام برداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه