سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان:

بسیاری از پروژه های دریافت کننده تسهیلات تبصره ۱۸ به بار نشسته است

معاون اقتصادی استاندار و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان از پروژه های متقاضی دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ در شمال استان بازدید کردند.

مدیر امور اقتصادی و دارایی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، در حاشیه این بازدید مهدی دسینه نماینده وزیر اقتصاد در استان هرمزگان با بیان اینکه بازدید میدانی از پروژه‌های متقاضی دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ یکی از مهمترین شیوه ها، رصد و نظارت راهبردی بر نحوه صحیح هزینه و راستی آزمایی در این حوزه است افزود نظارت و تسهیل بر دریافت و نحوه هزینه بخشی از اهداف این بازدیدها است.

دسینه گفت: خوشبختانه بسیاری از پروژه های دریافت کننده ی تسهیلات تبصره ۱۸ در استان به بار نشسته و بخش اعظمی نیز در حال اتمام است و مایه خرسندی است که شاهد ایجاد اشتغال برای بخش قابل توجهی از نیروی کار و جوانان این منطقه هستیم.

گفتنی است در این سفر یک روزه معاون اقتصادی استاندار و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان از پروژه های شرکت توسعه و فرآوری آهن تنگ زاغ، گلخانه های شهدادی و کشت گوجه، شهرک صنعتی و معدنی پارس هرمز منیزیت به عنوان اولین شهرک تخصصی و معدنی در ایران با ۱۶۵ هکتار وسعت و با هزارو ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری، شهرک صنعتی حاجی آباد با ۴۵ واحد تولیدی و مجتمع معادن سنگ حاجی آباد دیدن کرده و در خصوص تسهیل و رفع موانع پیش رو دستورات لازم را جهت پیگیری صادر کردند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه