سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

کشف محموله ی سوخت قاچاق در جاسک

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: با اقدامات اطلاعاتی ماموران انتظامی هرمزگان موفق به کشف ۲۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در حوالی روستای سورگلم شهرستان جاسک شد.

محموله ی سوخت قاچاق

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «سرهنگ عباسعلی بهدانی‌فرد» گفت:  با اقدامات اطلاعاتی ماموران انتظامی هرمزگان موفق به کشف  210 هزار لیتر سوخت قاچاق در حوالی روستای سورگلم شهرستان جاسک شد.

وی با اشاره به اینکه این میزان سوخت قاچاق از ۴ محل دپوی سوخت، افزود: شیوه و شگرد قاچاقچیان به این صورت بود که از طریق خشکی با پمپ‌های قوی مواد سوختی را به سمت دریا انتقال و از آن طریق به وسیله شناور‌های سبک و سنگین به کشور‌های همسایه قاچاق می‌کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به اینکه دراجرای این طرح بیش از ۳۰ مخزن حامل سوخت کشف شد، گفت: اقدامات پلیسی برای دستگیری قاچاقچیان ادامه دارد.

بهدانی‌فرد در پایان اظهار داشت: کارشناسان ارزش این محموله‌ی سوخت را ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تخمین می‌زنند.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه