کشف محموله ی سوخت قاچاق در جاسک

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: با اقدامات اطلاعاتی ماموران انتظامی هرمزگان موفق به کشف ۲۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در حوالی روستای سورگلم شهرستان جاسک شد.

محموله ی سوخت قاچاق

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «سرهنگ عباسعلی بهدانی‌فرد» گفت:  با اقدامات اطلاعاتی ماموران انتظامی هرمزگان موفق به کشف  210 هزار لیتر سوخت قاچاق در حوالی روستای سورگلم شهرستان جاسک شد.

وی با اشاره به اینکه این میزان سوخت قاچاق از ۴ محل دپوی سوخت، افزود: شیوه و شگرد قاچاقچیان به این صورت بود که از طریق خشکی با پمپ‌های قوی مواد سوختی را به سمت دریا انتقال و از آن طریق به وسیله شناور‌های سبک و سنگین به کشور‌های همسایه قاچاق می‌کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به اینکه دراجرای این طرح بیش از ۳۰ مخزن حامل سوخت کشف شد، گفت: اقدامات پلیسی برای دستگیری قاچاقچیان ادامه دارد.

بهدانی‌فرد در پایان اظهار داشت: کارشناسان ارزش این محموله‌ی سوخت را ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تخمین می‌زنند.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه