سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

جشنواره استانی شعر نبوی در بستک به کار خود پایان داد

دهمین دوره از جشنواره استانی شعر نبوی با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

دهمین دوره از جشنواره استانی شعر نبوی

«شهاب الدین بادروج» دبیر دهمین جشنواره استانی شعر نبوی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری موج اظهار داشت: بیش از ۵۰ اثر از سراسر استان هرمزگان به دبیرخانه دهمین دوره از جشنواره استانی شعر نبوی ارسال گردید که در این میان ۲۳ اثر توانست به دور نهایی این جشنواره راه پیدا کند.

وی افزود: این جشنواره در دوبخش شعر کلاسیک و سپید و همچنین بخش ویژه بومی سرایی به صورت استانی و با میزبانی شهرستان بستک برگزار گردید .

دبیر دهمین جشنواره استانی شعر نبوی تصریح کرد: هیات داوران پس از ارزیابی‌ لازم به دلیل عدم شاخص های لازم هیچ اثری را شایسته مقام نخست ندانست.

بادروج ادامه داد:  هیئت داوران ۷ اثر را در بخش‌های کلاسیک و سپید به عنوان رتبه‌های دوم تا سوم این مسابقه انتخاب کردند  و همچنین در بخش ویژه بومی نیز ۲ اثر مقام های اول ودوم را نصیب خود کردند.

وی در ادامه به معرفی نفرات برتر در بخش شعر کلاسیک پرداخت و گفت: «معصومه مرشدی» از رودان نفردوم و «ایرج انصاری فرد» از بندرعباس و «داود بارانی» از  میناب به صورت مشترک نفر سوم این بخش را خود اختصاص دادند.

دبیر دهمین جشنواره استانی شعر نبوی افزود: در بخش سعر سپید نیز «موسی صادقی» از بستک نفر دوم و «شهاب الدین بادروج» از بستک و «فاطمه رواز» از پارسیان به صورت مشترک رتبه ی سوم این بخش را به خود اختصاص دادند.

بادروج ادامه داد: در بخش ویژه بومی سرایی «فرامرز علی پور» از بستک و «عباس صابری پناه» از رودان به ترتیب مقام های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

لازم به ذکر است «صلاح الدین شجاعی» اولین رییس انجمن شعر و ادب شهرستان بستک، «عباس رویینا» رییس انجمن شعر و ادب لارستان و «عبدالرضا مفتوحی» از لارستان مهمانان ویژه جشنواره بودند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه