سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی:

مصونیت سازی با پدافند غیر عامل تحقق می یابد

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی مصونیت سازی دام ها را از عوامل مهم تحقق درست پدافند غیر عامل در استان عنوان کرد.

جلسه دامپزشکی
به گزارش خبرنگار مرکزی خبرگزاری موج

، محمد فتاحی در رزمایش دورمیزی مقابله و کنترل سل در دامداری که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در اداره کل دامپزشکی استان مرکزی برگزارشد ، ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیر عامل،  شناسایی و کنترل بیماری سل در استان مرکزی را یک بیماری مشترک بین انسان و دام عنوان کرد و گفت: این بیماری به راحتی از دام به انسان منتقل می شود و به دلیل اینکه در دام ها واکسنی وجود ندارد تنها راه پیشگیری تست و شناسایی دام های آلوده و کشتار در دامداری ها می باشد و کنترل بیماری در دامداری ها اهمیت ویژه ای دارد.

وی در ادامه گفت : ایجاد آگاهی و دانش در مجموعه دامپزشکی، ایجاد هماهنگی میان سازمان ها وارگانها ، شناسایی مشکلات و موانع و مسائلی که منجر به ناکارآمدی و موانع و مجموعه ها شود، ارزیابی نحوه مدیریت بر منابع و امکانات موجود، ارزیابی کمی و کیفی و سایل و تجهیزات به کار گرفته شده از اهداف این رزمایش است.

مدیرکل اداره دامپزشکی استان مرکزی بیان داشت: پایش و شناسایی عوامل بیماری راه آشنایی با مشکلات و مسائلی که منجر به ناکارآمدی سازمان در هنگام سختی و بحران می شود، نمایان شدن کمبودها و فقدان تجهیزات و منابع انسانی و تعیین نقش ها و مسئولیت تیم های واکنش اضطراری، دستیابی به روشهای اقدام در حوادث احتمالی از دستاوردهای این رزمایش خواهد بود.

فتاحی گزارش بیماری سل را از۲ طریق عنوان کرد و گفت :روش اول مراجعه سازمان به دامداری ها و بیماریابی است و روش دوم گزارش از طریق سازمانهای مرتبط مانند کشتارگاهها و ردیابی دام مورد نظردر دامداری ها و تست و تشخیص سایر دامها است.

 وی در ادامه به نقش حضور اکیپ های تست سل برای انجام آزمایش سل در دامداری ها اشاره کرد و گفت: این تست پس از ۷۲ ساعت قرائت می شود که با توجه به شرایط اقتصادی کشور حذف این دام های آلوده تبعات اقتصادی به دنبال خواهد داشت.

 فتاحی در پایان از دامداران خواست قبل از به وجود آمدن هر نوع خسارت، دام های خود را بیمه کنند تا در زمان حادثه خسارت کمتری بر دامداران وارد شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر