سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی:

رژیم غاصب اسرائیل در حال فروپاشی است

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: رژیم غاصب اسرائیل درحال فروپاشی است بنابراین به صف جبهه مقاومت بپیوندید.

عکس فرمانده
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، سردار مرتضی عمومهدی روز چهارشنبه در اجتماع مردم اراک در حمایت از پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران افزود: فرزندان این سرزمین شب گذشته کمر اسراییل را به زمین زدند و هیمنه این دشمن پوشالی را شکستند.

وی ادامه داد: پاسخ ایران در خونخواهی سید حسن نصرالله موجب شد تا صدای درهم شکستن استخوان‌های اسراییل به گوش جهانیان برسد.

سردار عمومهدی بیان کرد: ما به دنیا نشان خواهیم داد که پای خون‌های پاک مردم غزه، لبنان و مسلمانان منطقه می‌ایستیم و اسراییل را از منطقه بیرون خواهیم کرد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: امام عزیز به ما یاد دادند که مسیر عزت را طی کنیم، هرچند در این مسیر خون‌هایی ریخته خواهد شد.

سردار عمومهدی افزود: امروز در نقطه حساسی از تاریخ ایستاده‌ایم و باید در جبهه حق که مقابله با اسرائیل و آمریکای جنایتکار است بایستیم و برای آزادی اسلام و مسلمانان مبارزه کنیم.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: آمریکا، اسراییل و فرانسه از ضربه سنگین موشکی ایران ناراحت و عصبانی هستند اما ما می‌خواهیم که آنها از ما عصبانی باشند و دق کنند.

سردار عمومهدی افزود: نخست وزیر اسراییل در نامه به ساکنان اسراییل گفته است با این روند، اسراییل هشتادسالگی را نخواهد دید و رهبر معظم انقلاب هم سالهای گذشته، فرمودند، اسراییل ۲۵ سال دیگر را نخواهد دید و به فضل الهی تحقق این وعده نزدیک است.

وی بیان کرد: به نقطه صفر تاریخ نزدیک می‌شویم و زمان تحول بزرگ تاریخ است و خاورمیانه شاهد تحولات شگرف است و سرنوشت خوبی با نابودی اسرائیل در منطقه رقم خواهد خورد.

فرمانده سپاه روح‌الله خطاب به کشورهای منطقه گفت: رژیم اسراییل درحال فروپاشی است بنابراین به صف جبهه مقاومت بپیوندید و مسیر خود را از دشمنان اسلام جدا کنید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر