سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خنداب:

برداشت ۵۰ هکتار باریجه از اراضی درمن

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خنداب گفت: برداشت باریجه از سطح ۵۰ هکتار از اراضی درمن در شهرستان خنداب انجام می‌شود و قرار است یک تن برداشت صورت گیرد که تاکنون ۲۵۰ کیلو برداشت شده است.

عکس خبر منابع طبیعی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، ظهیر حمیدی زاده افزود: شهرستان خنداب به دلیل موقعیت جغرافیایی، شرایط آب و هوایی، ویژگی‌های توپوگرافی و کوهستانی بودن، خاستگاه بسیاری از گیاهان دارویی خودرو است و گیاه باریجه یکی از دیگر گیاهان ارزشمند دارویی است که در این منطقه به وفور یافت می شود.

 وی با بیان اینکه شیره گیاه باریجه دارای ۹۵ درصد از ترکیبات شیمیایی و دارویی با ارزش است، بیان داشت: باریجه در مراتع روستایی سوزان، درمن و بخش کلاغ نشین اراک و در ارتفاعات بلند رشد می کند.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خنداب با بیان اینکه برداشت باریجه از اوایل شهریور آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه دارد، عنوان کرد: برداشت باریجه از سطح ۵۰ هکتار از اراضی درمن در شهرستان خنداب انجام می‌شود و قرار است یک تن برداشت صورت گیرد که تاکنون ۲۵۰ کیلو برداشت شده است.

 حمیدی زاده با اشاره به اینکه برای برداشت اصولی این گیاه طرح تهیه شده است، افزود: گیاهان دارویی بر اساس طرح‌های مصوب برای برداشت در اختیار بهره برداران قرار می گیرد و بهره برداران موظفند طبق طرح برداشت این گیاه را انجام دهند.

 وی با بیان اینکه برداشت اصولی گیاهان داروئی هیچگونه آسیبی به بوته وارد نخواهد کرد، گفت: باریجه بعد از چند سال دوره استراحت برداشت می‌شود، این در حالیست که از محدوده کنونی بعد از پنج سال دوره خواب برداشت انجام می‌شود و مجدد پنج سال در این محدوده بهره برداری صورت نمی‌گیرد تا دوره بازسازی گیاه کامل شود.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خنداب خاطرنشان کرد: انتخاب پیمانکار برای برداشت گیاهان داروئی به صورت مزایده برگزار می‌شود و بین افراد شرکت کننده برنده مزایده اعلام و بهره برداری صورت می‌گیرد، اگر پیمانگار طبق اصول برداشت نداشته باشد طبیعتا از برداشت آنها جلوگیری و قرارداد آنها لغو می‌شود اما اگر برداشت گیاهان داروئی به صورت اصولی باشد و براساس قرارداد بسته شده انجام ‌شود، منعی وجود نخواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر